CAB-MAX Bogdan Cabała

12 Gru 2006, 16:26

A mam jeszcze pytanko który z panów kupował a6 full wypas 1,9 automat czarna cena 43000 do negocjacji
andrzejvip

12 Gru 2006, 16:31

ja dzisiaj zgłosiłem sprawe w bełchatowskiej policji ale szczerze watpie by to coś dało,jeżeli jest taki gość jak Cabała to na pieniądze nie ma co liczyć bo ten gość jest pewnie codziennie nagrzany,a prawdziwy oszust to facet x i właśnie sie z nas smieje dupek.mam nadzieje że przejedzie go jakiś samochód albo coś podobnego.Nie załamujcie się zabardzo tą kasa jakoś przeżyjemy a gość może się kiedyś nawinie.Cześć
bizon

12 Gru 2006, 16:35

Witam

Faktycznie nie wpłaciłem pieniędzy i ich nie straciłem ale jak wcześniej pisałem byłem tam i podzieliłem się wrażeniami z wizyty w tej firmie. Sam byłem napalony na samochód (Opel AstraIII za 36.000 PLN) i pewnie bym wpłacić kasę gdyby nie parę szczegółów które rzuciły mi się w oczy patrzcie wypowiedzi wcześniejsze - Zibio i Zibio2.

Pozdrawiam

Zibio2
Gość

12 Gru 2006, 16:44

ale jak tego dupka znalezc
brat bizona

12 Gru 2006, 16:50

Witam

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak go namierzyć. Jedyna myśl która przychodzi mi do głowy to to że tacy oszuści prędzej czy później będą znowu usiłowali zrobić przekręt. Może w innej części Polski ale pewnie nastapi to za jakieś pół roku jak mu się skończy kasa. Może trzeba śledzić ogłoszenia w sieci.

Pozdrawiam

Zibio2
Gość

12 Gru 2006, 17:24

Witam kiwniętych!!!
Panowie trzeba jechać pod adres jak ktoś jest ze śląska i ma blisko to jest pierwsze zobaczyć kto tam mieszka jeśli facet sprzedał białka trzeba wydusić komu i dopiero szukać.
W dobrej wersji mogą mieszkać pod adresem rodzice jakaś rodzina a cymbał miał tam meldunek i też trzeba wydusić każdą informację wszystko może się przydać.Jak Kolega dobrze zauważył cymbał wypłynie tylko troszkę to potrwa, to jest fajny i łatwy zarobek co zrobił tylko trzeba się do tyłu oglądać jak to w filmie Sztos któryś z aktorów raczył powiedzieć ( tych wyjebanych coraz więcej po mieście lata) i to może być jego zguba.
Pozdrawiam Andrzej
andrzejvip

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa
    SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...

12 Gru 2006, 18:07

Popieram post Andrzeja, Panowie kto ma najbliżej niech sprawdzi te miejsca zamieszkania, będziemy coś więcej wiedzieć.

Pozdrawiam Rafał
Toya

12 Gru 2006, 20:42

wejdźcie na strone www.policja.raciborz.com.pl
kronika policyjna>akcje i komunikaty>oszuści bankowi
szukający go

12 Gru 2006, 20:54

Sładajcie doniesienia, szkoda czasu na wszelkie dyskusje, stało się i tyle. Nie mozna tego tak pozostawić. Przesańcie wreszcie mówić że to nic nie da. Im więcej nas tym większe zainteresowanie sprawą prokuratury, tudzież policji. Dzisiaj złożyłem zawiadomienie na Policji w miejscu zamieszkania. Przesłali sprawe do Bełchatowa. Wszelkie informacje będą bardzo pomocne.
Maa.

12 Gru 2006, 21:39

Panowie i Panie! Chcialem tez zamowic auto u Cabaly.Rozmawialem przez fon z nim i sekretarka.Wiele rzeczy mi nie pasowalo i zrezygnowalem.Czy ktos widzial auto z Niemiec z blokada skrzyni biegow,wszystkie z navigacja,czesc zdjec to byly nowe auta,nowe modele,staly miedzy nowkami.Co z tego ze gosc wyplynie,jak go zidetyfikowac jak widzial go 1 klijent i to jeszcze nie wiadomo czy to byl on.Gdyby bylo jakies zdjecie,dokladny rysopis.Pozdrawiam.Powodzenia.
Zbyszek

12 Gru 2006, 22:35

jest nas więcej moją siostrę też wyh...pojechała po odbiór passata dzisiaj 12,12.Wtopiła 3000 zł.złożyła doniesienie na policji,ale nie dają wielkiej nadzieji na dorwanie tego dupka.
Gość

13 Gru 2006, 01:51

ja tez wplacilem 2 kola na szczscie bo chcial 4 tys na civica jak cos to kontakt do mnie [email widoczny po zalogowaniu]
sub111

13 Gru 2006, 12:14

słuchajcie nie wierze w to że ten gość zrobił nas na taką kase i pozostawił na siebie tyle namiarów,adresy,telefony itp. To wszystko jest kosmiczne,bo jak by tak było to sami bez policji znalezli byśmy go w 5minut.Ten koleś ma łep jak supermarket.Ale przynajmniej niech przydupią tego Cabałe i niech posiedzi za głupie wino,bo więcej za to nie dostał.Teraz do Ciebie dupku jak to czytasz a napewno tak jest to wiedz że jesteś kupą gówna i że chciałbym cie mieć w swoich rękach byśmy zobaczyli jaki jesteś sprytny.Uduś się tą kasą i tak pójdziesz do piachu.
bizon

13 Gru 2006, 17:17

Witam

Bizon a co to za problem kupić telefony na kartę? nie do wysledzenia kto go używa. A telefon stacjonarny też jest prosto załatwić. Jak masz dowód osobisty to zamawiasz w Tepsie i wszystko.

Zibio2
Gość

13 Gru 2006, 19:25

Witam wszystkich !
Byłem dzisiaj u Cabały w Siemianowicach rozmawiałem z jakimś gościem chyba rodzina bo na domofonie jest to samo nazwisko , facet powiedział mi że nie pokazał sie już od miesiąca i sam by go chciał dorwać by go wsadzili bo ma już dość tej sytuacji telefonów do domu i odwiedzin gości którzy go szukają .Nie wiem czy ściemniał czy nie w każdym razie Cabała jest zameldowany pod tym adresem i to jest fakt ale nie pokazuje się tam .Ja jutro idę zgłosić sprawę na policję.
viko