Car Complex Rzeszów. Czy warto?

29 Wrz 2013, 22:53

Jako nowy użytkownik forum samochodowego chciałbym na wstępie serdecznie powitać wszystkich fanów czterech kółek :)
Moje pytanie dotyczy firmy Car Komplex Robert Kleczewski z Rzeszowa. Interesuje mnie sprowadzenie ( na indywidualne zamówienie) za ich pośrednictwem samochodu używanego z zagranicy i w związku z tym proszę szanownych kolegów, którzy korzystali z takiej usługi w w.w. firmie o wszelkie opinie. Mam na myśli cały przebieg takiej transakcji. Od umowy przedwstępnej aż do zapłaty i odbioru zamawianego samochodu. Co Was mile zaskoczyło a co być może skłoniło do rezygnacji? Będę bardzo wdzięczny za Wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam. :)
Joseph
Obserwowany

Auto: Fiat Punto I

25 Gru 2015, 16:46

Witam,
Serdecznie odradzam usługi Pana Roberta K. zakupiony jakiś czas temu samochód z 2002 za ponad 14 tys. zł okazał się totalnym szrotem z silnikiem biorącym olej, zużytą turbiną, po nieudanych pracach blacharskich. Jednym słowem powypadkowy szrot. Odradzam.
Pozdrawiam
NiePolecamCar
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 01 1987
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Honda Civic
Silnik: 1,7 CTDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

11 Maj 2016, 08:29

Szczerze nie polecam tego komisu , nie będe opisywać całej sytuacji bo chce o tym zapomnieć , jak ktoś chce wrzucić w błoto swoje pieniądze to najlepiej udać się do nich , pozdrawiam i jeszcze raz odradzam , ten komis omijajcie szerokim łukiem .
Irge
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 1922
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Skoda
Silnik: 18
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2001

03 Mar 2017, 22:15

Przestrzegam, o mały włos sam wtopiłbym tam kasę w jak się później okazało w kupę złomu. Poniższy link do postu na facebooku chyba wszystko mówi, jakie autka są tam sprowadzane. Auto z przodu skasowane, poduszki wybite, rocznik oszukany, bo to BMW sierpień 2014, a nie 2015, a komis ogłasza je tak: "Samochód przyjechał z Stanów Zjednoczonych na własne potrzeby i miał lakierowany jeden element karoseryjny." Bezczelność. https://pl-pl.facebook.com/motodetektyw/posts/1603751599921909
takitam77
Obserwowany

Prawo jazdy: 8- 0- 0
Auto: Land Rover

03 Lip 2018, 09:23

Nie mam pojęcia skąd takie negatywne opinie na temat Pana Roberta, wygląda po prostu na działania konkurencji a nie na faktyczne opinie klientów. JA JESTEM KLIENTEM komisu CAR KOMPLEX, w którym kupiłem dwa samochody - jeden dla siebie, drugi dla syna. Oba samochody działają bez zarzutu. POLECAM W 100%!
Ksaweryd
Obserwowany

05 Paź 2018, 12:58

Zgadzam się z przedmówcą. Opinie wyglądają jak działania konkurencji...
Kupiłem w CAR KOMPLEXIE samochód i nie mam żadnych zastrzeżeń. Co więcej, p. Robert Kleczewski świetnie doradził mi zakup dopasowanego do moich potrzeb samochodu. Polecam z czystym sumieniem.
StanisławSpo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryfikacja według Toyoty
    Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...

05 Paź 2018, 13:05

"Serdecznie odradzam usługi Pana Roberta K. zakupiony jakiś czas temu samochód z 2002 za ponad 14 tys. zł okazał się totalnym szrotem z silnikiem biorącym olej, zużytą turbiną, po nieudanych pracach blacharskich. Jednym słowem powypadkowy szrot. Odradzam." - NiePolecamCar

Od razu widać że konto założone tylko i wyłącznie żeby zrobić czarny marketing. Robicie z uczciwego człowieka oszusta, i to tylko dlatego żeby wykończyć konkurencję. Wstyd, jak Pan może patrzeć w lustro ?
StanisławSpo
Nowicjusz