Cześć, Mam pytanko dla zorientowanych otóż nosze się z zamiarem kupna opon letnich, 205/55/R16 sprawdzałem ceny i niestety są dość wysokie z czego to się bierze? Jest szansa że ceny spadną? Liczyłem że zimą kupi się taniej.
Na stronie opoony.pl znajdują się linki do ciekawych stron o tematyce motoryzacyjnej - być może komuś się to przyda Wszystko jest pogrupowane w kategorie. Ponadto istnieje możliwość bardzo prostego i szybkiego wyszukiwania. W przyszłości na stronie mają się pojawić porady na temat wyboru ogumienia. Warto, przynajmniej zajrzeć
W sumie to wszystko zdrożało więc ceny opon letnich lub zimowych również. Może podaj jaki budżet masz na zakup opon i postaram się pomóc w tej kwestii.
Premiera modelu 3008DKR MAXI Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.