REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Najlepiej szukać samochodu z zawieszeniem hydropneumatycznym i ćwiczyć mięśnie brzucha oraz pleców przynajmniej raz w tygodniu. Warto też żeby fotel kierowcy był wyposażony w podparcie dla kręgosłupa na odcinku lędźwiowym.Miłoszek napisał(a):Potrzebuję wygodnego auta jeżeli chodzi o miękkie zawieszenie i komfort jazdy.
Myślę że powinno być to auto min. klasy średniej w wersji kombi bo takie najlepiej się sprawdzają dla rodziny przy wyjazdach, w mieście może być czasem problem z parkowaniem ale tu sobie można zawsze jakoś poradzićMiłoszek napisał(a):Jeżdżę głównie po mieście ale czasami w weekendy chciałbym wygodnie z rodziną podróżować na większych odcinkach więc chyba benzyna. Rocznie przejeżdżam tylko 5-10 tyś. Auto może mieć ponad 10 lat i 200k przebiegu tylko żeby było wygodnie
Bardzo fajny samochód i jak bym miła wybierać między C-maxem a Verso to zdecydowanie Toyota tyle że w tej samej cenie kupisz sporo młodszego C-maxa. Verso natomiast z silnikiem 1.8 o którym pisałem wyżej fajnie się sprawdza ale Avensis wygodniejszy jest na dłuższych podróżachMiłoszek napisał(a): Toyota to może Verso? Co myślicie?
Jest chyba najbardziej miękki z tych co wymieniłeś.Miłoszek napisał(a):Jechałem C4 Picasso i szczerze jak narazie chyba najlepiej