REKLAMA
Witam
Mam niecałe 40 lat i poważne kłopotu z kręgosłupem, dyskopatię zruszone krążki itd Potrzebuję wygodnego auta jeżeli chodzi o miękkie zawieszenie i komfort jazdy. Temat był kiedyś na forum ale tam był znacząco inny budżet dlatego piszę i proszę o pomoc.
Jestem komputerowcem na autach się nie znam. Mój budżet to 35-40 tysięcy.
Oprócz możliwie miękkiego zawieszenia i komfortu jazdy (chciałbym nie czuć dziur w plecach dobrze by było aby auto było wyższe (łatwiej wsiadać) i przydała by się automatyczna skrzynia biegów prawdziwa hydrauliczna.
Jeżdżę głównie po mieście ale czasami w weekendy chciałbym wygodnie z rodziną podróżować na większych odcinkach więc chyba benzyna. Rocznie przejeżdżam tylko 5-10 tyś. Auto może mieć ponad 10 lat i 200k przebiegu tylko żeby było wygodnie i warte zakupu
Sprawdzałem 2-3 auta ale narazie nie chcę sugerować i od razu coś faworyzowac lub skreślać, wiem że samemu będę musiał się danym autem przejechać proszę o propozycję co warto sprawdzić. Wiadomo że komfort najważniejszy ale ważne też aby auto nie było mega awaryjne bo sam to mogę zatankować )
Będę podawał dalsze informację i odpisywał na wasze propozycję.
Z góry wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam