Chrysler voyager

11 Paź 2009, 21:25

Witam
Jestem nowym userem na forum :):
Stanołem teraz przed pewnym problemem a mianowicie chce zmienić samochód i spodobał mi się chrysler voyager taki do 15 tysięcy zł. I mmam do Was pytanie jakie sa jego koszty eksploatacji, awaryjność, co najczęściej siada i jakie sa koszty naprawy?
Z góry dzieki za odpowiedz :wink:
Zbyszek1178
Nowicjusz

Miejscowość: :)

12 Paź 2009, 13:44

Z tego co się orientuję Chryslery nie cieszą sie opinią aut bezawaryjnych. Gnębi je do tego rdza.
Proponuję naprawdę przemysleć ten wybór.
auta duże, ciężkie, owszem pojemne, ale dużo palą. Są w Polsce lepsze alternatywy.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

12 Paź 2009, 18:58

Dishman napisał(a):Z tego co się orientuję Chryslery nie cieszą sie opinią aut bezawaryjnych. Gnębi je do tego rdza.
Proponuję naprawdę przemysleć ten wybór.
auta duże, ciężkie, owszem pojemne, ale dużo palą. Są w Polsce lepsze alternatywy.

Co byscie np w zamian zaproponowali ??
Zbyszek1178
Nowicjusz

Miejscowość: :)

13 Paź 2009, 23:05

Kazdy samochod ma swoje typowe dolegliwosci, z tym ze voyager ma ich troche wiecej :lol:

Warto zauwazyc- ze niskie ceny tego modelu pozwalaja znalezc niezajezdzony i w miare zadbany egzemplarz za przyzwoite pieniadze. I wtedy na pewno bedzie mniej klopotliwy niz kochane przez Polakow golfy 3 passat b5 e46ki nadajace sie na zyletki

Komkurencja:
Toyota Previa, Opel Sintra, Honda Odyssey, Ford Windstar, MB V-klasse, VW T4 i Sharan, Alhambra, Galaxy, Mitsu Space Wagon- jest tego troche... :razz:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody Lexusa pracują na lotnisku
    Naprawdę wygodne auto potrafi sprawić, że nawet długa podróż na czterech kołach jest równie komfortowa, co krótki lot samolotem. Czasami jednak trzeba skorzystać z możliwości silnika odrzutowego. Ale ...