Civic VIgen.

06 Mar 2011, 12:47

Cześć. Chciałbym kupić samochód hondę civic VIgen. z silnikiem 1.4is (90KM) lub większym. Warto się w ogóle interesować tym samochodem czy nie (Jeżeli tak to w jakiej cenie szukać aby to nie był złom). Pozdrawiam. :grin:
WWLPiotrek
Nowicjusz

Miejscowość: wołomin

06 Mar 2011, 17:21

Jak najbardziej jest to samochód godny uwagi ale raczej z silnikiem 1.5 na pełnym wtrysku albo 1.6 trzeba uważać na korozję nadkoli co do ceny to nie ma co dyskutować bo ktoś może chcieć sprzedać wypicowanego szrota za x zł a ktoś może chcieć sprzedać w pełni sprawny samochód za tyle samo albo nie wiele więcej no i jeszcze kwestia rocznika. Trzeba patrzeć na stan samochodu.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

18 Maj 2011, 22:21

ja odkad wymienilem na start filtry przewody, kopulke, swiece to problemow mam 0 wiec polecam.
Hondy z wiekszymi przebiegami- lub dobrze przekreconymi moga popijac olej (ja nie mam tego problemu) a ciezko to wybadac na jezdzie probnej, wez silnik 1.5 albo niezkatowane 1.6 choc sam mam 1.4 i nie narzekam ale spalanie wyższe niż 1.5 a mocy troszki mniej
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 8.0 WR16 64v4T - Volkswagen
    Na koniec zostawiliśmy coś naprawdę dużego kalibru. To silnik napędzający jedno z najszybszych aut drogowych w historii. Motor Bugatti Chirona to jedyny silnik W16 na świecie, który wszedł do seryjnej produkcji. Ma ...