Clarion FB289RBT

13 Lis 2008, 16:10

Wlasnie takie pytanko do ludzi, ktorzy znaja sie troche badz bardzo dobrze na radiach samochodowych. Co sadzic o tym radyjku? Pytam bo Alpine jest troche za drogi jak na moja kieszen a to radyjko jest juz w przystepniejszej cenie :-) Wiec, warto w ogole zastanawiac sie nad kupnem tego radia?
Szumek
Nowicjusz

21 Lut 2009, 18:18

Dołanczam sie do pytania postawionego jzu troche temu, moze przez ten czas zakupilo go wiecej osob?
Ja che zapytać nie tyle o sam możliwosci radia bo jest o tym troche na necie (o wadach tez jest) - chodzi mi o jakosc muzyki:
1. z SD a 2. z telefonu przez BT. Clarion to raczej wyższa połka, przynajmniej moim zdaniem jest minimalnie niżej od Alpinea i troche wyżej od pionieerów i sony wiec spodziewam sie kapitalnej jakosci! A jaka jest prawda?

i drugie pytanie to cos mi sie obilo o uszy ze to radio jest w kolorze ciemno ciemno brązowym a nie czarnym czy to prawda?
k1alek1
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...