W mojej Cliówce zaszła potrzeba wymiany klapy bagażnika oraz tylnego zderzaka z powodu stłuczki na pasach. Poszukując części w kolorze znalazłem 2 oferty ale są to klapy od wersji 5D. I teraz pojawia się pytanie - będą pasować do mojej 3D? To samo pytanie odnośnie tylnego zderzaka.
Klapa w wersji z auta 3D i 5D z tego co wiem jest taka sama inna była w wersji kombi ale zapytaj jeszcze sprzedawcę żeby się upewnić. W przypadku zderzaka nie jestem pewien ale tylne lampy są takie same dla wersji 3D i 5D więc jest duża szansa że zderzak będzie też taki sam. Zresztą jak przejrzysz oferty to masz tylko rozróżnienie na HB i kombi.
Tu masz zrobione na szybko takie porównanie tyłu wersji 3d z wersją 5D (na dole zdjęcia wersja 3D a na górze 5D).
Jak bezpiecznie dojechać do wiosny? Jazda samochodem na jesieni, a szczególnie zimą wymaga większej uwagi, ostrożności oraz zadbania o stan techniczny pojazdu. Oto kilka rad jak jeździć, aby bezpiecznie dotrzeć do celu. Zadbaj o swój samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.