W mojej Cliówce zaszła potrzeba wymiany klapy bagażnika oraz tylnego zderzaka z powodu stłuczki na pasach. Poszukując części w kolorze znalazłem 2 oferty ale są to klapy od wersji 5D. I teraz pojawia się pytanie - będą pasować do mojej 3D? To samo pytanie odnośnie tylnego zderzaka.
Klapa w wersji z auta 3D i 5D z tego co wiem jest taka sama inna była w wersji kombi ale zapytaj jeszcze sprzedawcę żeby się upewnić. W przypadku zderzaka nie jestem pewien ale tylne lampy są takie same dla wersji 3D i 5D więc jest duża szansa że zderzak będzie też taki sam. Zresztą jak przejrzysz oferty to masz tylko rozróżnienie na HB i kombi.
Tu masz zrobione na szybko takie porównanie tyłu wersji 3d z wersją 5D (na dole zdjęcia wersja 3D a na górze 5D).
[D] Audi A4 B8 1,8TFSI / BMW e90 320i / Mercedes C 180K w204 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D premium - silnik benzynowy o mocy ok. 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2008r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A4 B8 1,8 TFSI - 160KM - BMW ...
Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.