Co kupić - 3 auta do wyboru????????

15 Sty 2008, 11:59

Czyli trzeba szukać Audi lub Volvo ale lepiej być nastawionym również na kupno innego samochodu ponieważ czasami sie okazje trafiają.Wiec Opel odpada :-)
daniel912
Nowicjusz

18 Sty 2008, 18:34

witam a co sadzicie o peugot 406 td nie doruwna chyba audi co pozdro
pablo
pablo__4
Nowicjusz

19 Sty 2008, 16:49

hmm 406 to nie to samo co niemieckie auto tak mi sie wydaje:)
daniel912
Nowicjusz

19 Sty 2008, 17:26

Volvo s40 jest bardzo dobra propozycją.Co prawda częsci nie sa najtańsze ale to dlatego że rzadko sie cos w nich psuje.

Audi 80 b4 nie kupuj bo jest tego nasciagane i sraca na wartości po kilku latach wiecej niz inne.

Poszukaj Vw Passata B4 1.9 TDI wiekszość ma 90 KM ale z końca produkcji mozna znależć ze 110 KM który był montowany w B5 ,to sa bardzo dobre silniki

Vecra B tez dobry wybór tylko w przypadku diesla czasami potrafi sie zepsuc pompa wtryskowa,po lifcie były ocynkowane i dużo egzeplarzy naprawde pod tym wzgledem dobrze sie trzyma ale wystarczy mały dzwon i predzej czy pózniej pojawi sie korozja
Życze udanego zakupu :wink:
passek b5
Początkujący

20 Sty 2008, 14:52

Audi bez dwóch zdań. Sam ostatnio kupiłem B4 tylko z silnikiem 1.6 na benzynie. Jak szukasz informacji o audi to tu:www.audi80.pl
Jak chcesz kupić polecam Allegro i gratkę oraz :www.uzywane.auto-swiat.pl
Ja swój znalazłem na Allegro wystawiony przez komis. Auto świeżo sprowadzone, gościu z komisu pomógł mi załatwić formalności, jestem zadowolony.
Seyv
Nowicjusz

27 Sty 2008, 11:32

Hej właśnie wróciłem z Niemiec przed wczoraj i przywiozłem Peugeot 306 2,0 HDi kombi i jestem zadowolony zobaczymy co będzie później :)
daniel912
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Alkohol przyczyną 25% ofiar na drogach
    Około 25% wszystkich ofiar śmiertelnych wypadków drogowych w Unii Europejskiej ma związek ze spożyciem alkoholu − wynika ze statystyk przedstawionych w raporcie Europejskiego Obserwatorium Bezpieczeństwa Ruchu ...
    Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików
    Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...