Co kupic? powtarza sie no ale nic to potrzebuje rady !!! xD

24 Wrz 2009, 21:52

Witam wsztkich serdecznie jak w temacie potrzebuje rady jakie auto mam sobie kupicna poczatku chcialem OPLA VECTRE c GTS 2.2 no ale okozalo sie ze nie jestem w statnie wydac narazie te 30tys zl :( zaszly pewne zmiany w moim zyciu moze za rok kupie ale do tego czasu poszukuje innego auta a wiec chce auto podobnych kabaretów co wlasnie vectra super bylo by jak byl by to sedan myslem nad BMW Seria 3 /E36/ albo BMW seria 5 Seria 5 E39 to sa tylko takie moje przyklady tym razem moge wydac jakies maks 20 tys a jeszcze lepiej bylo by jak bym sie zamknal w 15tys a wiec potrzebuje rady naprawde jestem otwarty na propozycje a co jeszcze do tego auta to dobrze bylo by jak by byl nawet dobrze wyposarzony i wygodny dla tego glownie bo tydzien w tydzien robie ponad 600km na weekend a wiec potrzebuje cos dosc dobrego o ile znajdzie sie cos za taka sume jak podalem czy jest ktos w stanie mi doradzic co kupic jestem dosc mlody:)
sssowa
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
Prawo jazdy: 27 03 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi
Silnik: 2.4 kat
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1998

24 Wrz 2009, 22:22

Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

25 Wrz 2009, 19:42

Co Ty? Sms-a do kolesia napisałeś..? Mogłeś jeszcze nie robić odstępów między wyrazami... :???:
Popraw ten swój liścik...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM

26 Wrz 2009, 21:48

SSSowa zahuczałeś tym kabaretem(gabarytem) swoim ale najlepiej piszą ci, którzy nic nie piszą ci tylko błędów nie robią :!: Podaj swoje typy to my wytypujemy właściwe typy a ty wybierzesz sobie typka :smile: !
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

27 Wrz 2009, 20:25

Sorki za te bledy ale po prostu bylo pozno jak to pisalem i nawet nie zwracalem na to uwage w jaki sposob to robie, ale ludzie nie musza odrazu z morda :mad: na mnie wyskakwiac jak bym nie wiadomo co zrobil kurcze prosilem o pomoc bark slow. dobra inaczej zrobie moje typy

jaguar x300
Renault Laguna II
rover 75
seat leon z 2001r
BMW Seria 5 E39
BMW Seria 3 E36
OPLA VECTRA B
sssowa
Nowicjusz

27 Wrz 2009, 21:33

polecam BMW 5 E39 2.5 TDS 150KM jest dość fajnym mocnym autem i mało awaryjny :mrgreen:
fubu:)
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Pierwszy hybrydowy SUV na świecie
    22 marca 2005 roku debiutowała Toyota Harrier Hybrid, poza Japonią znana jako Lexus RX 400h – pierwszy na świecie seryjnie produkowany SUV z napędem hybrydowym. W ciągu zaledwie kilku dni amerykańscy dealerzy zebrali ...

27 Wrz 2009, 22:34

Fubu :( nie polecaj chłopakowi jednego z najbardziej kaszaniastych silników w historii BMW! :wink: SSSowa ja wcale nie czuję się urażony twoimi błędami,mnie też się zdarzają każdy pisze jak umie to pierwsze,jeśli będziemy dalej krytykowani za błędy to każdy będzie się bał pisać ,pytać a ja zacznę się bać odpowiadać i nie tylko ja :!: Jeśli będę musiał zaglądać do słownik a ortograficznego to nie zdążę nic napisać,jutro napiszę które z tych autek jest godne zainteresowania a może wymyślimy coś lepszego jeśli nie masz kompleksów!Te trzy pierwsze bym odrzucił,interesuje cię Diesel czy benzynka no i np.może być dobry do LPG?!Ja potraktuję cię wyjątkowo rzetelnie bo z tym kabaretem mnie przebiłeś,też kiedyś walnąłem takiego byczka że Hej! :mrgreen:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

28 Wrz 2009, 09:38

Panowie, każdemu może się przytrafić wpadka. Jeśli chcesz zmieścić się w 15k to chyba, żaden z tych co wymieniłeś. Myślę, że z taką kasą możesz bezpiecznie celować w Skode Octavie I gen. Pewnie nie kupisz nic "wypasionego" ale samochód na długie trasy jak najbardziej pozytywny. Ewentualnie Passat B5, ale lepszym wyborem w tej cenie będzie skoda rocznik 98-99 może 2000 :smile:
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2012

28 Wrz 2009, 16:26

Dziekuje PhantomASA1 za naprawde madra odpowiedz. ;) powiem szczerze jezeli chodzi o silnik to moze byc LPG :) teraz jezdze PUNTEM II 1,2 z LPG i nie przeszkadza mi to auto jest rodzicow, a wczesniej mialem Vectre A w Dieselku ;). Potrzebuje auto takie co bede mogl jechac bez obaw co weekend 700km:) to tak naprawde jest najwazniejesze, a teraz i jeszcze jedno na auto moge przeznaczyc jednak do 20000 tys maksymalnie ;)
sssowa
Nowicjusz

28 Wrz 2009, 16:57

Dobrze, że dopisałeś, że na autko masz teraz 20k :) W takim razie z tych co wymieniłeś tylko i wyłącznie Vectra, można by się nad leonem zastanowić, ale Vectra pewniejsza :) W resztę nie ma co się pakować...
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków

28 Wrz 2009, 19:22

No w sumie tak Vectry to nawet dobre auta :) ale np mi sie podoba Rover 75 dla czego nie on np? tez sa fajne auta i niby dobre ale moze jednak cos z nimi jest nie tak w takim razie?
sssowa
Nowicjusz

28 Wrz 2009, 20:03

W Roverze mogą zaskoczyć cię problematyczne i kosztowne naprawy.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM

28 Wrz 2009, 20:25

Dokładnie, poza tym autko zbyt trwałe nie jest i raczej nie nadaje sie na nasze drogi :P
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków

28 Wrz 2009, 21:37

SSSowa a co powiedziałbyś na Lancię Lybrę w JTD-ku?!Pamiętaj o tym ,ze to jest Lancia,auto wysokiej jakości należące do koncernu Fiata(nie ma już problemu z częściami,ceny w porządku).Włosi Lancie sobie chwalili :!: Jedynie pewne problemy są z oblachowaniem i z tym ,że podaż jeszcze nie jest zadowalająca.Eksperci od motoryzacji zamlaszczeli soczyście nad tym samochodem,zaskoczeni jakością i trwałością :wink: Zastanów się,ewentualnie opiszę ci ją jutro dokładniej! ROVER?!Tak jak napisał Artur,mnie 75 się podoba,ale?!No właśnie .
PhantomASA1
Forumowicz VIP

29 Wrz 2009, 17:16

powiem szczerze ze ta Lancia wyglada bardzo ciekawie :) a podobna do niego jest alfa 166 czy jakos tak a co myslicie o niej. PhantomASA1 dzieki wielkie za propozycje bardzo fajne auto mi pokazales:)
sssowa
Nowicjusz