Tragedia.... Z pastucha nie zrobisz sportowego auta, chyba że rzeczywiście ma się dwadzieścia lat i ten passat jest jedyną życiową perspektywą. Oddajmy pokłon ciężkiemu sedanowi, który przy wyciśniętej mocy 160KM i 380 niutonach pali w jeździe miejskiej 6,5 l ON. Na pewno też zastosowano wzmocnioną turbosprężarkę i sprzęgło, żeby te niutony wytrzymały. Jedyne co jest ciekawe (i to bardzo) w tym samochodzie to felgi - jakiś ładny samochód bardzo fajnie by się na nich prezentował.
mstrucz napisał(a):Tragedia.... Z pastucha nie zrobisz sportowego auta, chyba że rzeczywiście ma się dwadzieścia lat i ten passat jest jedyną życiową perspektywą
Wez zamilcz,auto zrobione ze smakiem bardzo ładanie się prezentuje,a ta moc w zupełnosci wystarcza(widac ze nie jechałes tym samochodem z tym silnikiem)nawet 130km spokojnie daje radę. Jednak ten przebieg to raczej bajeczka
Ostatnio edytowany przez vwmaniak, 29 Maj 2012, 17:29, edytowano w sumie 1 raz
Burza, wiatr, deszcz i grad - trudne warunki drogowe Gwałtowne burze, porywisty wiatr oraz obfite opady deszczu czy gradu to warunki pogodowe, jakie mogą spotkać na drodze każdego kierowcę. Uważajmy na nie zwłaszcza w okresie wiosenno-letnim, kiedy pogoda bywa bardzo zmienna. ...
Toyota Aygo 2018 facelifting Toyota Aygo to japoński bestseller, opracowany z myślą o europejskim rynku w studiu projektowym Toyoty ED2 we Francji. Druga generacja tego modelu zadebiutowała w 2014 roku, a w 2018 roku auto przeszło gruntowny facelifting. ...
ja osobiście nie trawie tych passatów ("pasków") - kojaży mi się tylko z jednym ale zachowam to dla siebie nigdy bym nie kupił - takie jest moje zdanie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.