Koniu napisał(a):O tej mówisz?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... y7LXP.html
Tą miałem na myśli:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ten retro welur...

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):O tej mówisz?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... y7LXP.html
Super wygląda, osobiście zmieniłbym felgi tylkokirin88 napisał(a):Tą miałem na myśli:
Jest to segment E, ten sam co Omega ale auto jest lepsze, jak zauważyłeś im starzej tym auto lepiej wykonane, lepiej zrobione.mateo199214 napisał(a):Koniu bardzo podoba mi się ten senator,jaka to była klasa? porównywalna do omegi b?
Kiedyś e30 były po cenie złomowej (2-3k) a obecnie? Za 8k już cięzko coś znaleźć.mateo199214 napisał(a):Patrzę się na te linki do 6 tysięcy za e32 od kirina i nadziwić się nie mogę że tak tanio stoją.
mateo199214 napisał(a):Bo jazda nią pare lat napewno nie przyniesie większych strat a nawet można spokojnie zyskać,
mateo199214 napisał(a):Jeszcze jedna sprawa,kirin wiesz może czy w e32 są składane siedzenia?
mateo199214 napisał(a):Osobiście ten samochód bardzo mi podchodzi i co ciekawe bmw wtedy wiedziało jak zrobić np. wszystkie 4 szyby otwierane elektrycznie a nie tak jak w moim niby nowszym bmw ale tutaj jest tylko przód otwierany...
Krzychu napisał(a):Jak BMW to brałbym z takim silnikiem:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... d9ef940ec2 dziwnie tani ale do poprawek więc stąd pewnie taka cena ale silnik bardzo mocny
mike1735 napisał(a):Osobiście poszukałbym również e28 wprawdzie klasa niżej ale auto równie ciekawe
mateo199214 napisał(a):jak już pojade po taką to w gre wchodzi tylko skórzana tapicerka weluru nie chcę nawet widzieć.
kirin88 napisał(a):Krzysiek jak Ty coś napiszesz... Zastanów się nad kosztami utrzymania 12 cylindrowca
V8 po zagazowaniu można jeździć na co dzień ale takie 12 cylindrowe bydle to raczej tylko i wyłącznie dla fanatyków i kolekcjonerów
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW