Dziękuję serdecznie wszystkim za wypowiedzi !
Co do porady o geometrię, to chciałbym tylko powiedzieć, że samochód jest już stary i ogólnie każda kolejna włożona w niego złotówka daje większą kwote jaką włożyłem w jego naprawy niż za niego zapłaciłem... więc na prawdę chcę unikać wszelkich nie koniecznych kosztów.
Serio byłem bardzo ciekawy jak oni to ustawili w sensie na jakiej podstawie, ale wiecie jak dajesz im samochód facet się za niego bierze i w tym momencie z przerwami tylko na oddech wydobywają się od niego jedynie ku*wy, ch*je itd. itd. itd... ogólnie darcie, przeklinanie, wyzwiska, to ciężko podejść do człowieka i pytać o cokolwiek, bo nie wiadomo czy nie dostanie się kluczem (przesadzam, ale wiadomo o co chodzi). O jeździe próbnej w tym przypadku nie wspomnę, gdyż po cofnięciu z hali gość wysiadł z samochodu krzyknął "Gotowe" i zniknął w 5 sekund, a szef ( czytaj osoba przyjmująca pieniądze) dawał takie spojrzenie, że nie chciałem podważać autorytetu jego podwładnych. Ogólnie to ja spieprzyłem sprawę, i powinienem być twardy, ale cóż pierwszy raz praktycznie udawałem się na taki zabieg i chyba pierwszy raz z takimi ludźmi się spotkałem w warsztacie, a że charakter mam miękki to tak wyszło...
Wracając jeszcze do badania i tego jak je opisał karola44-81 to nic z tego opisu nie miało miejsca w moim przypadku. Oczywiście prócz trzymania kierownicy prosto
Jakby co to Płońsk, serwis Auto Centrum, ulice i dokładną pisownie dam jak będę przejeżdżał.
Jeszcze raz dziękuję !