Wszystkie odpicówane na sprzedaż Astra wydaje mi się kolorowa... Ja byłbym za tą Corsą z ciemnymi szybami, no ale plak z niej scieka, trzeba ją dogłebnie sprawidzić
Ta bez skóry najlepiej wygląda wg mnie. standardowy przegląd na stacji diagnostycznej czyli tak z grubsza wszystko... przebieg raczej może mieć większy. Ja skupiłbym się na silniku i sprawdził go na kompie
Jak działa układ chłodzenia w samochodzie? Układ chłodzenia w samochodzie ma za zadanie utrzymać silnik przy optymalnej temperaturze pracy tak aby zapobiec jego przegrzaniu. Z czego składa się układ chłodzenia w samochodzie? - pompa wody, - termostat - czujnik temperatury ...
Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.