Witam, moja mama poprosiła mnie bym znalazł jakieś informacje w internecie czym zmyć plamę z krwi na fotelu (nie, nie doszło do żadnego zabójstwa xD) plama powstała w niedogodnym dla kobiet okresie. W internecie znalazłem takie niejednoznaczne informacje typu "ale uważaj bo.." "lepiej podziała to... "ale jednak spróbuj tego"
Dlatego też może mieliście podobny problem i wiecie. Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Z takich "babcinych" sposobów słyszałem, że aby usunąć plamy z krwi należy plamę polać wodą z rozpuszczoną solą lub sokiem cytrynowym a potem zmyć zimną wodą.
Polecam odplamiacz enzymatyczny firmy chemspec lub prochem i odkurzacz piorący .Należy pamiętać żeby roztwór którym czyścisz tę plamę był zimny. Są to profesjonalne produkty więc na pewno zadziałają.
Warto byłoby określić czy jest t jasna czy ciemna tapicerka,skóra czy nie- podaj po prostu szczegóły i postaramy się pomóc,bo każdego specyfiku można próbować,ale czy będzie skuteczny to już osobna historia.
Dystans krótki i długi (spalanie) - Yaris II 1.3 vs Auris TS Hybrid Postanowiłem zrobić porównanie spalania na takim samym dystansie dla obu samochodów z zimnego startu rejestrując pierwszy wynik po 5,7km i kolejny po pokonaniu całej trasy czyli 29km. Samochody biorące udział ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.