Daewoo Lanos ...Założenie wspomagania ...1.5 ..rok 1998 ..

18 Kwi 2015, 19:41

Witam ..jak w temacie chcę założyć do swojego lanosa wspomaganie ...wiem co trzeba wymienić i co jest potrzebne itd ale nie znam się nic na mechanice..:( ...Prośba do Was czy możenie podać mi jak znacie ..dokładnie adresy warsztatów na Śląsku które wykonują takie usługi ..znając lokalizację warsztatu numer tel sobie znajdę...Jak ktoś jest nawet wtajemniczony i zna koszt takiej usługi to proszę pisać ...Szukam cały dzień i znalazłem na Śląsku dwa takie zakłady które nie odpowiadają na moje emaille :/ ...Oczywiście chodzi mi raczej na nowych częściach ..Chyba że ktoś się wypowie że do auta w takim roczniku używane się sprawdzą itd . Tyle że mój lanosik ma te 17 lat ale ma b mały przebieg i zadbany jest dość mocno ...Koszty konserwacji nadwozia wyniosły 1/3 kosztu auta ..są też przewody hamulcowe wszystkie nowe i wiele innych drobiazgów..:) Jedynie kler schodzi ale to normalne w tym wieku ..:P My łysiejemy a autku schodzi kler..:)
marioavario
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 07 1985
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: daewoo lanos
Silnik: 1.5
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

19 Kwi 2015, 13:26

Jeżeli chodzi o sląsk, to może w byłym salonie/serwicie Daewoo w Katowicach na Bogucickiej? Zadzwoń i zapytaj.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kocham sport motorowy - Pascal Brodnicki
    Dzięki rajdom wyciszyłem się i skupiłem na tym, co naprawdę jest ważne w życiu. Rywalizacja jest wspaniała i daje ludziom mnóstwo pozytywnych emocji. Chyba każdy z nas marzy o tym, by kiedyś stanąć na podium - mówi ...