REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
qki007 napisał(a):Jak ktoś chce jeździć na byle czym i tylko jeździć to niech wybierze "stare TDI".
kajkamajka07 napisał(a):qki007 napisał(a):Jak ktoś chce jeździć na byle czym i tylko jeździć to niech wybierze "stare TDI".
ale jak to tdi jest byle czym???nawet taki 10 latek jest lepszy od 5 letniego bena, przynajmniej tak mi sie obilo o uszy, jak juz wczesniej napisalam potrzebuje solidnego silnika a nie jakis badziew dla szpanu bo nie jestem jakąs idiotką ktora potrzebuje samochodu dla kaprysu....
i bym jednak wybrała diesla z turbiną, (chyba ze ktos mnie przekona do innego )wczesniej nie wiedzialam jak sie jedzie bez turbiny, eLki na ktorych sie uczylym to w wiekszosci mialy diesla z turbiną a reszta to benki, raz sie przejechałam juz prywatnym samochodem bez turbiny i sie zastanawiałam czemu ten samochod nie rusza.... strasznie ciezko, taki muł... musiałabym sie na nowo uczyc jezdzic wiec turbina jest nieodzowna, ale za 10 tys o 10 latku z turbina moglabym sobie pomarzyc... chyba ze jakis bity....
kajkamajka07 napisał(a):a kto to ten Dishman?? jakis facet od prysznica???to skoro ma taka wiedze na temat samochodów to dlaczego mowi ze diesel jest byleczym jak reszta fachowców czy ludzi majacych doswiadczenie mowi co innego?