Witam, szukam opini na temat diesla w samochodach forda ( chodzi mi o FOCUSA C-MAX) możecie coś napisać?, spalanie, awaryjnosć, a może ktoś napisze żeby obchodzić szerokim łukiem? czy po zapięciu fotelika dziecko będzie jeszcze miało miejsce na nogi czy ja będę miał buty na karku? jak z bagażnikiem dla 4-osobowej rodziny? to już odnośnie fokusa ale głównie chodzi mi o silnik rocznik 04 - 05
dzięki
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Paliwa i ich rodzaje - jakie parametry mają znaczenie? Według danych European Automobile Manufacturers Association z 2015 roku po drogach krajów Unii Europejskiej jeździ 54,1% samochodów osobowych napędzanych benzyną, 41% dieslem i tylko 5% napędzanych paliwami ...
dzięki za celne spostrzeżenia najbadziej cenny uważam link na stronę forum forda, A tu faktycznie z całym szcunkiem - nie dowiedziałem się nic nie chciałem wchodzić na forda bo szukałem obiektywizmu liczyłem ze tu go znajdę ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.