Dobry lakiernik poszukiwany! (woj. śląskie)

24 Lut 2010, 22:43

Witam!
Poszukuję dobrego i rozsądnego (pod względem ceny) lakiernika. Tak jak wyżej woj. śląskie tj. Ruda Śląska, Bytom, Katowice, Świętochłowice i okolice.
Autko będzie malowane całe (zmiana koloru) więc poluję na dobrych i sprawdzonych fachowców.
Z góry dzięki za pomoc.
kikut265
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

27 Lut 2010, 21:40

U mnie na dzielnicy jest dość dobry zakład blacharsko-lakierniczy,nie słyszałem jeszcze słowa krytyki na nich,zresztą osobiście moge go polecić gdyż rodzice tam naprawiali Lanosa gdy matka miała stłuczke i zostało to zrobione perfekt więc naprawde polecam.Jakby co tutaj masz link do nich madeja.prv.pl/ ja ich naprawde polecam,nie zawiodłem sie :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Mar 2010, 21:51

ul. Książęca w Katowicach, za komisariatem na granicy Ligoty i Brynowa, nie byłem, ale mój kumpel poleca.
lyncior
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

10 Mar 2010, 11:15

Cała lista lakierników z Katowic jest tutaj Lakiernictwo samochodowe - Katowice
Miałem podobny problem i na razie poszukuję opinii o poszczególnych warsztatach, a tego zbyt wiele nie ma. Jeśli korzystałeś już z jakiegoś i możesz polecić to napisz.
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

14 Maj 2010, 23:38

witam znam dobrego lakiernika ktory mieszka w Świętochowicach chopcy naprawde dobrze pomalowali moja bryczke i tanio :) podam nr 507085868 pozdrooofki dla wszytkich maniakow samochodowych ;p :twisted: :lol:
dark king
VVdawidVV
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

12 Mar 2012, 01:02

Co do lakiernika, to mogę polecić warsztat w Częstochowie. Robiłam rok temu u nich zarysowania i byłam bardzo zadowolona. Widać, że znają się na rzeczy i co dla mnie było ważne nie trzymają samochodu tygodniami. Jakby co kontakt znajdziecie na stronie: lakierowanie-aut.pl
Kaska84
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 02 1984
Auto: Opel Corsa D 1.2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy opłaca się kupować opony używane?
    Zakup opon z drugiej ręki to tylko pozorna oszczędność. Kupowanie używanych opon i jazda na nich to najgorszy sposób na szukanie oszczędności przez kierowców. Jazda na używkach to za duże ryzyko. Kupujący nic ...

23 Wrz 2014, 23:25

Znajomy korzystał ostatnio z gliwickiej stacji kontroli pojazdów PONICKI DIAGNOSTIC. Z tego co wiem w ofercie mieli również usługi lakiernicze i blacharskie. Kolega był zadowolony dlatego i na tym polu powinni się sprawdzić.
sylwia4012
Nowicjusz

Auto: golf IV
Silnik: 1,9
Paliwo: Diesel

25 Lut 2015, 16:32

Najlepszy lakiernik z jakim sie spotkałem do tej pory to ZAKŁAD USŁUG MOTORYZACYJNYCH U-MOT na ul.Wandy 8a w Katowicach nr tel. 602-245-878. Dają samochód zastępczy, krótkie terminy i jakosc jest elegancka :) Malowałem u nich narazie 2 auta i nie mam zadnych zastrzezeń :)
SĄ GODNI POLECENIA ! :yes: :ok:
wiktorwiktor
Obserwowany

Auto: BMW e36 Compact

10 Mar 2015, 22:30

W Katowicach jest firma lakiernicza z bardzo dobrą opinią. Dokładnie firma nazywa się tak STAN-S SERWIS SAMOCHODOWY SKROBOL. Zajmują się kompleksowo naprawami powypadkowymi i nie tylko.
adik356
Nowicjusz

Auto: wv

02 Lut 2016, 14:46

Ja bardzo polecam firmę AutoLakiernik, robiłam u nich niedawno trochę napraw lakierniczych i jestem bardzo zadowolona. Biorą mało pieniędzy, a dobrze wykonują swoją pracę - a chyba o to chodzi :)
Kontakt na PW :)
Pozdrawiam.
kliik
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 01 2010
Auto: Peugeot 407

08 Lis 2016, 09:22

Cześć, świetnego blacharza i lakiernika znajdziesz w Chorzowie ul. 17 listopada 21. RAK AUTOSERWIS chyba się nazywa, szukaj w Google. Jak mi w Oplu nowe progi wstawili to nie mogłem poznać swojego samochodu. Podobnie z klasycznym Saabem, krokodylem, dziura w podłodze taka że fotel latał przód i tył, bo woda z nagrzewnicy się zbierała :( Zrobili w dwa dni, jeszcze konserwacje podwozia sobie dogadałem. Naprawdę klasa.
tolb1rac2ht
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 08 2000
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Subaru
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1989

27 Sie 2017, 20:31

Szukam kogoś do małej naprawy lakierniczej. Najlepiej Bytom.
taquito
Początkujący

Zdjęcia: 13
Miejscowość: Bytom
Prawo jazdy: 07 02 2012
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Alfa Romeo Giulietta
Silnik: 1.4 TB 170KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

04 Sty 2018, 15:15

Wiem, że nie śląskie ale we Wrocławiu mogę polecić sprawdzone miejsce. Jeżeli komuś się przyda http://grupachmiel.pl/
adwidprymi
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 2004
Auto: bmw e36