Dwa Fiaty 126 p

15 Sie 2010, 14:30

Witam

Pisze na tym forum po raz pierwszy.

Mój problem polega na tym ze posiadam Fiata 126 p i stan karoserii jest krytyczny wiec wpadłem na taki pomysł żeby kupić drugiego Fiata 126 p bez silnika tylko sama kabinę z podwoziem. I teraz moje pytanie brzmi:

Czy da radę tak zrobić w WK że tablice rejestracyjne wraz dowodem,ubezpieczeniem i przeglądem przejdą na tamtego,a tą starą karoserie wyrejestrować

Da się coś takiego zrobić ??? ???
Proszę o Pomoc
flask
Nowicjusz

Miejscowość: njnnnjnj

15 Sie 2010, 18:43

flask napisał(a):Da się coś takiego zrobić ??? ???

Tego to dokładnie Ci nie powiem gdyz podczas pracy na SKP z takim tematem nie miałem do czynienia.Myśle ze jedynie wizyta w WK moze wszystko wyjaśnic w tym temacie.Nadwozie samochodu jak wiadomo posiada nr.a więc musisz mieć na to fakturę zakupu,umowe kupna-sprzedazy/dokladnie napisać-NADWOZIE/..
flask napisał(a):Czy da radę tak zrobić w WK że tablice rejestracyjne wraz dowodem,ubezpieczeniem i przeglądem przejdą na tamtego,

OC nie ma problemu-zglosisz jedynie zmianę nr.vin. i po problemie
TR-tak
DR-do wymiany/zalezy wszystko od WK/... :?: :?:
OBT-myslę ze jednak będziesz musial zrobić i WK da Ci na to skierowanie/zmiana nr.vin./.... :!: :!: :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

15 Sie 2010, 22:50

aha no dobra jutro się wszystkiego dowiem dokładnie. Dzięki Bardzo za informacje
flask
Nowicjusz

Miejscowość: njnnnjnj
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nocne przymrozki to zmora kierowców
    Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
    20 lat na podium – Toyota Camry w USA
    Toyota Camry, choć jest japońskim samochodem, bardzo silnie kojarzy się z Ameryką. Nie tylko dlatego, że jest sporym sedanem, czyli typem auta, które Amerykanie lubią najbardziej. Camry to absolutny amerykański bestseller, ...