Dwukolorowy samochód

04 Lip 2011, 17:51

Witam, chcę zmienić moją maskę w Uniaku bo jest trochę porysowana. Ciężko jest dostać w dobrym stanie o podobnym kolorze. Słyszałem jednak, że musi być zmieniany dowód rejestracyjny jeśli samochód jest wielokolorowy, czy to prawda?
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

04 Lip 2011, 17:58

nie musi,
ogólnie powinna być zmiana w danych pojazdu w WK, ale teraz już niema koloru nadwozia w dowodzie rejestracyjnym ;) tak od kilku ładnych lat
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

04 Lip 2011, 18:15

No coś tam ojciec gadał, czyli nie będzie problemu jak maska będzie innego koloru?:]
warzywo
Aktywny

04 Lip 2011, 18:25

jeśli masz dowód wydany już po wstąpieniu do UE to nie, jeśli masz stary (taki różowy) to musisz go wymienić i tak :)
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

04 Lip 2011, 18:47

Nie, nie mam już ten normalny :D ok dzięki za odpowiedź :)
warzywo
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku?
    Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
    Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...