Przyszedł ten czas i .... kupiłem w końcu auto

Wiem wiem, że to nudny golf i nie za bardzo polecany na formum. Ale pojechałem i zobaczyłem. Na plus przemawiało, że facet jeździł nim od 2006 roku (wcześniej sprowadzany). Wszystko co wymieniał ma udokumentowane fakturami. Silniczek ma obecnie 221800 tys., jak go sprowadzał miał niecałe 103 tys (pokazywał zdjęcia i dokumenty zakupu).
Zastanawiałem sie chwilę, ale po prześwietleniu auta u mechanika podjąłem decyzję, że zakupie ten egzemplarz. Niemniej z tyłu głowy cały czas miałem Wasze uwagi

Udało mi się dość mocno stargować, bo ostatecznie kupiłem za 9200 zł (a był wystawiony za 9900 zł). Z najpilniejszych napraw mam do zrobienia hamulce i nieszczęsne mikrostyki w obu drzwiach. Najważniejsze, że silniczek zdrowy

Diesla wykluczałem od samego początku, ale spadają na mnie obecnie nowe obowiązki z firmie i będę sporo jeździł, czyli przebiegi rzędu 22 tys. rocznie nie będą jakimś dużym osiągnięciem

Podsumowując. Bardzo serdecznie wszystkim aktywnym na formum dziękuję za pomoc i bardzo cenne porady.

P.S. Próbuję teraz sprzedać swoje niezawodne Saxo za 3 koła, możecie mi poradzić, gdzie mogę je w ramach formum pokazać / ogłosić ?

Z pozdrowieniami!