Witam. Niestety ale sytuacja życiowa (wypadek) zmusiła mnie do zakupu auta. Szukam auta ekonomicznego oszczędnego do maks 8 tyś. Chociaż przyznam szczerze, że im taniej tym lepiej. Wszystkie auta jak do tej pory miałam w gazie. Teraz jednak nie wiem czy diesel nie będzie lepszym rozwiązaniem. Autko będzie służyło na dojazdy do pracy: 5 dni w tygodniu po 100km w obie strony. W weekendy jeszcze przez rok wyjazdy na studia - około 150km przez jeden weekend.
W sumie to oglądałam kilka aut ale wszyscy przez telefon tłumaczą jakie to auta są świetne a na miejscu okazuje się co innego. Gdybyście pomogli coś znaleźć, to byłabym bardzo wdzięczna. Tak naprawdę to auto jest dla męża, ale że on ma bardzo mało wolnego czasu to postanowiłam się was poradzić
ps. nie mam jakichś wymogów jakie to auto musi być, aby tylko było zadbane i oby można było nim jeszcze pojeździć kilka lat. Jestem z Ostrołęki (mazowieckie) i tak do 100 km jesteśmy w stanie podjechać. Dalej to chyba nie warto jechać po auto w tym przedziale cenowym.