Mnie ta wycena jakoś szczególnie nie dziwi. Rozmawiałem kilka dni temu z jednym facetem, któremu babka wymusiła pierwszeństwo. Uszkodzenia - niemal niewidocznie uszkodzona przednia lampa (plastik) oraz wyrwane zabezpieczenie do montażu ucha holowniczego i jakieś drobne rysy w sąsiedztwie; auto to Opel Astra H. Wycena ubezpieczyciela... 5200 PLN, gdzie naprawę można wykonać za kilka stówek.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] coś możecie powiedzieć o tej Lagunie? chyba coraz bardziej skłaniałbym się ku coupe, bo myślę że to najlepszy moment na "wybrakowane" auto - dzieci nie mam i na razie nie planuję, jeżdżę głównie sam
jest to dobre pytanie dzwoniłem ale nie odbiera więc nie będę w niedziele męczył gościa. sprawdziłem na autodna sobie i auto miało 3 kolizje ale jakieś drobne po 1000-1500zł, jedna jedynie miedzy 3000-3500zł ( skąd w ogóle jest ta kwota? ).
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota GT86, tor Top Gear, a w środku… niewidomy kierowca! Są na świecie ludzie, dla których ograniczenia najwyraźniej nie istnieją. Taką osobą jest dr Amit Patel, niewidomy kierowca, który w Toyocie GT86 wykręcił niesamowity czas na torze brytyjskiego programu Top ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.