[link do oferty na Olx wygasł] - ogólnie chodzi mi o ten model, bo ten ma przebieg raczej kręcony zważywszy na kierownicę i jeszcze ten mieszek.
[link do oferty na Olx wygasł] - wygląda całkiem w porządku, jest klima i szyby na korbkę.
[link do oferty na Olx wygasł] - też raczej jako ciekawostka, choć kręcą mnie starsze auta.
[link do oferty na Olx wygasł] - nie jestem fanem BMW, ale wyposażenie to ma naprawdę zacne jak za te pieniądze, choć pewnie auto lekko nie miało...
[link do oferty na Olx wygasł] - wygląda bardzo ładnie, ale w zasadzie golas i silnik raczej słaby, bo 75KM.
[link do oferty na Olx wygasł] - też ładne auto, ale przednie prawe nadkole jakby miało inny odcień, no i podobno Mazdy lubią się z rdzą.
olx.pl/oferta/nissan-almera-n15-hatchback-CID5-ID60KKH.html#465fc9f2af - tutaj jeszcze bardziej obawiam się rdzy niż w Mazdzie patrząc na opinie ludzi.
Wiem, że rozrzut cenowy spory i auta też najróżniejsze, ale chce w ogóle się zorientować czy wrzucam coś ciekawego, czy ciągnie mnie do tzw. ulepów czy innych trupów.
![Szczęśliwy :D]()