Chciałbym Wam przedstawić mój kolejny pojazd (jak niektórzy wiedzą na chwilę obecną tylko on jest mój) którym jest Polski Fiat 126p.
Maluszek został zakupiony dokładnie 30listopada 2010r od 1właściciela-znajomej rodziny (z pewnej ręki). Autko podczas zakupu miało jedynie 38374km (przebieg 100% autentyczny),jest od nowości cały czas garażowany jak i bezwypadkowy (nie licząc bardzo lekko wgniecionego lewego przedniego błotnika-parkująca kobieta na parkingu).
Maluch dzięki temu że był konserwowany i dbany to blacharka jak i spód jest w dobrym stanie (do ideału niestety trochę brakuje).
Aktualnie od wakacji stoi nieużywany w garażu ale jak tylko wróce do pełni zdrowia (gdzieś po nowym roku) to mam zamiar się nim zająć żeby wrócił na drogi bo stwierdziłem że wolę jednak dozbierać więcej kasy i dopiero kupić coś lepszego niż przebierać w tanich szrotach.
Aha maluszek jest z 2000roku i aktualnie ma liczniku coś około 47tysięcy (dawno nie byłem w garażu
![Mr. Green :mrgreen:]()
).
Kilka fotek,trochę nieaktualne ale sporo się nie zmieniło,jak tylko będę dał radę to zrobię świeże.
[zdjęcie wygasło]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.