Chciałem się dowiedzieć od ktorego roku byly produkowane fiaty bravo z licznikami cyfrowymi? ( przebieg samochodu) bo spotkałem sie z licznikami analogowymi.
mam jeszcze takie jedno pytanie. czy nie orientujecie się czy wszystkie modele po 97 r maja cyfrowy licznik? bo ja spotkalem sie z fiatem z 98 i nie mial cyfrowego.
Tylko silnik 1.6 16V. Prawie bezawaryjny i piekielnie szybki. A przy spokojnej jeździe oszczędny. Miałe taki w Marei i zadowalał się:
ostra jazda - 8L/100km
spokojna jazda - 6L/100km
Samochód miał przejechane 140kkm kochałem to auto!
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Mazda MX-5 SUMMER EDITION - Tylko 10 egzemplarzy w Polsce! Mazda Motor Poland wprowadza specjalną wersję modelu MX-5 – Summer Edition, która pojawi się w salonach sprzedaży w lipcu br. Oferta obejmuje 10 egzemplarzy MX-5. Wersję Summer wyposażono w silnik 2.0 MZR o mocy ...
hej.Chciałem kupić fiata bravo tylko nie wiem który wybrać 1.4 czy 1.6 ogólnie wolałbym 1.4 bo napewno mniej palą ale słyszałem że są awaryjne poradzcie mi coś na ten temat
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.