Endrju, weź, Paintem nawet dzieci w podstawówce się już nie bawią!!! Ej, aż mnie oczy zabolały... A, gdzie można dostać takie kwadratowe kółka, bo zawsze takie chciałem mieć!
Ej, masz coś do Tesco? Ja robię na 2 co do wielkości stacji paliw w UK, i należy do Tesco! I gwarantuję że nie mamy kwadratowych kółek Prędzej bym się spodziewał w jakimś francuskim markecie! Ale tu takich nie ma
Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa LS Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu najnowszej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexus LS F SPORT. Zestaw TRD do tuningu aerodynamicznego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.