Witam, mam w soim Fiacie Uno problem z opadającymi szybami, mam już dość wsadzania kołków w drzwi aby nie opadały ;/ ;x.. chciałbym zrobić mechanizm od tego służący, rozumiem że muszę najpierw rozkręcić całe drzwi żeby się do tego dostać, tylko nie wiem jak się do tego za bardzo zabrać żeby nie rozwalić czegoś. Ktoś może mi opisać jak to zrobić lub podać jakąś instrukcję do tego? Czy taki mechanizm się nada? Mam Uno z 98 1.0 fire to chyba nie robi różnicy? Pozdrawiam
Witam. Wymianę mechanizmu powinieneś zacząć przede wszystkim od zdemontowania tapicerki drzwi. Tutaj masz w miarę szczegółowy opisane jak rozebrać tapicerkę drzwi: http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,67.html Znalazłem jeszcze całą instrukcję jak poradzić sobie z wymianą mechanizmu:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Co do samego mechanizmu to do Uno z 98 roku powinieneś bez większych problemów dorwać go na allegro czy innych aukcjach no i zawsze możesz wybrać się na szrot czy stację demontażu pojazdów. Mam nadzieję, że chodź trochę pomogłem. Pozdrawiam
Czy mogę czasowo wycofać pojazd z ruchu? - tylko rozbite samochody Aktualnie można wycofać czasowo samochód osobowy z ruchu jednak nie w każdym przypadku bo są tu pewne ograniczenia. Od 31 stycznia 2022 roku został rozszerzony katalog pojazdów wycofanych z ruchu właśnie o kategorię ...
Arrinera Hussarya - fakty i mity Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.