Witam wszystkich użytkowników forum. jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie forda fiesty silnik 1.1 rok 19994 grudzień.A mianowicie byłem na myjni umyc auto i karczerem umyłem auto i po jakimś czasie zapalił mi sie olej i po 10 sekundach zgasł i tak kilka razy w dniu a puzniej jak dodawałem gazu to mulił i spadał z obrotów a teraz nie chce wgl zapalić jak myślicie co może być przyczyną???????
Możesz mieć gdzieś zwarcie,nie zapalisz za Chiny ludowe(woda),najpierw wysusz,macha do góry i do słońca,jeśli to nic nie da ,to będzie znak ,że woda uszkodziła np.moduł zapłonowy.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.