Zdjecia samochodu dostepne:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Opis ogloszenia :
Samochód został wzbogacony o kilka elementów pochodzących z innych oraz sportowych wersji, tzn:
- halogeny od wersji ST170
- zderzak przedni od wersji ST170
- atrapa i kratka zderzaka od wersji ST170
- sportowa lotka
- dokładka przednia MS-Design
- tylna dokładka
- końcówka wydechu Ulter
- komputer pokładowy
- gałka drążka zmiany biegów od Focusa II
- radio 6000CD
- podświetlenie schowka
- przełącznik halogenów
- lampy soczewkowe z ringami i brewką
- zestaw xenonowy
- jako pierwszy w Polsce Focus I, zamontowany miał zestaw "wyskakujących" spryskiwaczy
- lampy tylne LED
- czujniki cofania
- zestaw głośnomówiący
- próg, listwy oraz klamki w kolorze nadwozia
- czerwone zaciski
- przyciemnione szyby
- zmienione hamulce bębnowe na tarczowe z tyłu!
poza tym posiada:
- klimatyzację
- pilot sterowania radiem przy kierownicy
- skórzaną kierownicę
- pełne oznakowanie Ghia (drewnopodobne plastiki, emblematy, chromowana listwa na klapie bagażnika)
- welurową tapicerkę
- dwukolorową czarno-szarą deskę rozdzielczą
- przełącznik wycieraczek z interwałem
- podłokietnik dla pasażerów na tylnym siedzeniu
oraz
- felgi aluminiowe MAK X-TREME 16" z oponami 195/50/16, które zapewniają idealne wyważenie między komfortem i wyglądem. Auto doskonale trzyma się drogi. Nigdy nie było zakładane sportowe zawieszenie, ale na życzenie mogę takowe dodać przy sprzedaży.
- komplet opon zimowych na 14" obręczach stalowych
Auto głównie jestużytkowane jako transport na uczelnię, w cyklu miejskim w korkach spala ok. 9l/100km (zimą ok 10l/100km), na trasie potrafiło zejść poniżej 7l/100km przy dynamicznej jeździe. Auto było i jest bezwypadkowe, miało jedynie poprawiane drzwi lakierniczo z powodu przetarcia i lakierowane zderzaki, listwy, ale to tylko z powodu wymiany na poliftingowe. Jako, że jestem fanem motoryzacji i lubię zmiany stąd wyżej wymienione modyfikacje - ale myślę i jestem zdania iż nie są to zmiany typowo określane jako tuning - tylko modyfikacjedla poprawy komfortu i upiększenia, nadanie auto agresywnego, sportowego wyglądu przy niesportowym spalaniu i mam nadzieję, że nie wpłyną negatywnie na spostrzegania auta, które nigdy nie brało udziału w tzw. "upalankach", "KJS'ach" czy praktykach na torach wyścigowych - szczególnie iż jest to silnik dynamiczny, zapewniający optymalne osiągi. Samochód jest myty wyłącznie ręcznie w domowych warunkach i jest garażowany. Na życzenie mogę wysłać zdjęcie silnika, który nie był myty, ale zapewniam, że nie widać żadnych wycieków. Zdaję sobię sprawę, że na innych aukcjach znajdziemy podobny model rocznikowo z niższą ceną, ale podkreślam jeszcze raz listę wyposażenia standardowego, dołożonego i wygląd zewnętrzny i wtedy można porównywać. Auto nie wymaga wkładu finansowego i jest w ciągłym użyciu, a sprzedaję z powodu zakupu innego modelu. Uważam, że warto się nim zainteresowac - gdyż całość w komplecie z felgami kumuluje cały wygląd jaki udało mi się uzyskać z tego Focusa. Zachęcam do zaczerpnięcia więcej informacji i do zakupu mojego auta!