Ford mustang 4.0 lub 4.6 vs 300c 5.7 LPG lub 3.5 lpg

20 Cze 2009, 07:57

Na twoim miejscu to ja bym sobie kupił nową Suzuki Grand Vitare która kosztuje 89 tys.
Ma silnik 2.0 - 140 KM i według mnie to powinno ci wystarczyć
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 09:41

Więc tak dzięki za pomoc!
Miałem wcześniej bmw e39 3.0d miała ona 190KM i chcę teraz coś całkiem odlotowego co ma co najmniej 250KM i wpadłem na pomysł na Bmw 745 lgp na allegro za około 80tys. są takie 2002r. ale teraz myślę czy nielepiej 350z ponieważ mam tylko dziewczynę nie mam rodziny!
Tylko że jeździłem wujka bmw 740d i tam jest super komfort i czuć prędkość a nie wiem jak jest w 350z może ktoś wie? Który samochód się bardziej dla mnie sprawdzi?
którywybrać
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

20 Cze 2009, 11:57

wiesz takim jak ty to ciężko w ogóle cokolwiek doradzać, piszesz że nie masz rodziny i masz tylko dziewczynę ale co to w sumie ma do rzeczy? a jakbyś miał 2 dzieci to np. takim bmw 745 byś nie jeździł ?
bo np. dawniej ludzie mieli dużo dzieci i fiata 126p i też sobie radzili :twisted:
najlepiej to dorwij kogoś kto ma taki samochód i pojeździj troche tym troche tamtym i sam sobie wybierzesz, bo widzę że rozrzut masz niesamowity nissan, bmw, chrysler, mustang, a może jeszcze coś innego,
niewiadomo jakie ty masz w ogóle oczekiwania co do samochodu, gdzie chcesz jeździć, ile chcesz jeździć, itp najpierw może zadaj sobie te pytania a później dokonaj wyboru bo w twoich propozycjach są zarówno małe szybkie japońskie zabawki , lub wielkie i mocne krowy

a może ty szukasz samolotu bo jak ma być odlotowe ...

tylko niewiem czy taki samolot da się na GAZ przerobić ale pewnie się da hehe
andrewb25

20 Cze 2009, 12:19

Dziecko sobie zabawę urządza naoglądało sie amerykańskich filmów w których mustanga widział i teraz pisze bez sensu i mówi że ma 20 lat ( jeżeli chodził do technikum to dopiero w tym roku skończył ) i ma 120 tys do wydania hehe jego ojciec to chyba bisnesmen jest
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 12:30

Konradoo7xxx napisał(a):Dziecko sobie zabawę urządza naoglądało sie amerykańskich filmów w których mustanga widział i teraz pisze bez sensu i mówi że ma 20 lat ( jeżeli chodził do technikum to dopiero w tym roku skończył ) i ma 120 tys do wydania hehe jego ojciec to chyba bisnesmen jest

1. skąd wiesz, że chodził do technikum??
2. co kogo obchodzi skąd ma kase?? ma i już
3. temat jest bez sensu, bo sam auto nie wie czego chce
tomek84
Początkujący

20 Cze 2009, 12:33

zakładam że chodził do technikum
jeżeli do liceum to skończył rok temu
a do zawodówki to 2 lata
i przez 2 lata zarobił 120 tys i nie stać go na utrzymanie "takiej pchełki" jaką jest chrysler 300C 5.7
weź sobie jaj nie rób
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 12:35

Konradoo7xxx napisał(a):zakładam że chodził do technikum
a do zawodówki to 2 lata
i przez 2 lata zarobił 120 tys i nie stać go na utrzymanie "takiej pchełki" jaką jest chrysler 300C 5.7
weź sobie jaj nie rób

przecież tu, czy w drugim temacie napisał, że ma 40 tyś, a reszte mu dadzą rodzice
tomek84
Początkujący

20 Cze 2009, 12:39

tylko że na tym czy na innym temacie pisał że ma 80 tys a za jakiś czas że już 120 a 40 zarobił jak miał 16 lat jakiś gówniarz komputer dorwał i szpanuje
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 13:47

Po pierwsze od 16 lat a nie jak mialem 16 lat to zarobiłem 40tys. potem pisałem że 80 ale dowiedziałem sięże mogę wziąsć kredyt 40tys. więc mogę mieć 120 więc przestań się czepiać tylko pomóź!
którywybrać
Nowicjusz

20 Cze 2009, 15:28

którywybrać napisał(a):Po pierwsze od 16 lat a nie jak mialem 16 lat to zarobiłem 40tys. potem pisałem że 80 ale dowiedziałem sięże mogę wziąsć kredyt 40tys. więc mogę mieć 120 więc przestań się czepiać tylko pomóź!

To gdzie Ty pracowałeś że w wieku 16 lat 40tyś zarobiłeś?? Bo normalni ludzie to przez pół życia tyle kasy nie zarobią:/

Co do samochodu to jeżeli miał bym tyle kasy i nie mógł się zdecydować to kupił bym nową Skode Superb w TDI albo Opla Insignie i do tego za resztę coś używanego sportowego (Alfe GT, TT, może RX8 ale nie wiem czy na nią by starczyło, Celice itp).
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

20 Cze 2009, 16:41

Konradoo7xxx napisał(a):zakładam że chodził do technikum
a do zawodówki to 2 lata
weź sobie jaj nie rób

Poinformowany jesteś co do szkół, a Twój styl wypowiedzi wskazuje na to, że niedawno skończyłeś szkołę lub jej jeszcze nie skończyłeś po pierwsze a po drugie przemawia przez Ciebie zwykła zazdrość kolego, skąd ma kasę to jego sprawa, chce kupić więc nie wnikaj w szczegóły tylko pomóż mu jeśli masz coś sensownego do powiedzenia a jak nie masz to nie pisz głupot.
A co do pracy w wieku 16 lat to ja sam osobiście zarobiłem prawie 30 tyś mając 17 lat, część w wakacje na budowie ( ok 3000 tyś) a później wujek tą kwotą na giełdzie obrócił parę razy i tak oto miałem z 3 tyś niecałe 30 tyś akurat na bieżące wydatki i na pierwszy samochód.
stasiowski121

20 Cze 2009, 18:36

Dalsza rozmowa z wami nie ma sensu
A co do ciebie stasiowski121 jeżeli myślisz że przemawia mną zazdrość to się grubo mylisz jeżeli mam być zazdrosny o samochód z silnikiem 5.7 przerobionym na gaz który w ciągu najbliższych 2lat się rozsypie a co tu dalej mówić żali mi was i tyle
Konradoo7xxx

20 Cze 2009, 18:58

Konradoo7xxx napisał(a):Dalsza rozmowa z wami nie ma sensu
A co do ciebie stasiowski121 jeżeli myślisz że przemawia mną zazdrość to się grubo mylisz jeżeli mam być zazdrosny o samochód z silnikiem 5.7 przerobionym na gaz który w ciągu najbliższych 2lat się rozsypie a co tu dalej mówić żali mi was i tyle

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
za 2 lata to ci sie cytrynka rozsypie
jeździłem na gazie łącznie 5-6 lat, w sumie 3 autami, żadnych awarii, trzeba dbać, jak o wszystko
tomek84
Początkujący

20 Cze 2009, 19:00

Konradoo7xxx napisał(a):Dalsza rozmowa z wami nie ma sensu

Dobra, powiedz mi co Cię to obchodzi skąd ktoś ma ileś tam kasy?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Cze 2009, 19:02

Szczerze ci powiem że mnie to cały [wulgaryzm] obchodzi
Konradoo7xxx