Ford Mustang

08 Sie 2016, 19:27

Hej. Nie znam się na samochodach dlatego piszę tutaj. Kiedyś przeczytałam, że mustanga poniżej 50k nie warto kupować. Nie wiem czy to prawda z powodu swej "zieloności motoryzacyjnej". Co o tym sądzicie? Często trafiają się teoretycznie bezwypadkowe, nieuszkodzone mustangi w cenach 35-45k. Czy warto się takimi interesować? Co ogólnie możecie powiedzieć o fordzie mustangu? Załóżmy, że dysponuję budżetem około 50k, czy ktoś mógłby w wolnym czasie rzucić okiem na różne strony z samochodami i podesłać mi jakieś ogłoszenie.

Ewentualnie jak to jest z porsche boxsterem? Czy wgl warto interesować się samochodem z roku '99-2000?
laura87
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 11 1987
Auto: peugeot 307cc

08 Sie 2016, 22:33

Jeśli miałbym szukać czegoś oryginalnego to oparłbym się na czymś z tej strony gieldaklasykow.pl
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Shelby Cobra
    Nazwiska Shelby nie trzeba przedstawiać żadnemu miłośnikowi motoryzacji. Amerykański kierowca wyścigowy i projektant samochodów dał nam wiele niezwykłych pojazdów. Jednym z najbardziej charakterystycznych jest ...