Ford Probe 2.5 litra II-gen(93-97r)

22 Lip 2007, 19:20

Chcialbym sie dowiedziec cos o tym samochodzie jak sie sprawuje jak z czesciami i eksploatacja czy jest awaryjny drogi w utrzymaniu no co sie tylko da osiagi. innymi slowy czy warto go kupic
El'Mariaci
Nowicjusz

22 Lip 2007, 20:13

:D Jeśli wejdziesz i zarejestrujesz się na:www. fordclubpolska.pl
to znajdziesz się wśród "fordowców" maści wszelakiej, w tym i Probe. :wink:
Ostatnio edytowany przez czerepach, 24 Lip 2007, 19:43, edytowano w sumie 1 raz
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

22 Lip 2007, 21:15

czerepach napisał(a)::D Jeśli wejdziesz i zarejestrujesz się na: ********.pl
to znajdziesz się wśród "fordowców" maści wszelakiej, w tym i Probe. :wink:

Lepiej mu pomagaj i pisz co trzeba , a nie tam zmusisz go do zarejestrowania i czytania strony internetowej. OK?

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

22 Lip 2007, 23:58

Ej, a czytanie tego forum to co innego, nie? Samo się kurde przeczyta? Przecież podpowiedział... Ja sam jestem zarejestrowany na kilku forach, bo tu na przykład nie znajdę tyle informacji o Mondeo ile potrzebuję czasem :roll:

Nikt nie jest doskonały :wink:

Sam kiedyś chciałem kupić Probe... ale trochu za stary... ogółem ciężko będzie dorwać sztukę w dobrym stanie, bo pewnie większość jest już zdrowo zjechana... Jak to kiedyś nawet bodajże Czerepach powiedział: w Polsce to każde auto ma jakąś wadę, Ford g... wort, Opel rdzewka, a każdy kierowca gazu do dechy, no i po tych dziurach zrywają wszystko.... nie cytuję dokładnie, bo nie chce mi się szukać :P W razie gafy proszę kolegę o poprawkę :wink:
DFireCrow

23 Lip 2007, 02:35

no fakt sa to samochody z latami ale niestety puki co na lepszy mnie nie stac a pytam o niego bo mi sie podoba ................. O JAKIM MONDEO SZUKASZ INFORMACJI ????????? moj ojciec mial mondeo MK2 z 99roku kiedys to cos tam o nim wiem :P
El'Mariaci
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Oldsmobile F32 - historia zabytkowego samochodu
    Oldsmobile F32 to samochód osobowy produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1932-1933. Był to luksusowy model samochodu klasy średniej, który cieszył się popularnością ze względu na swoje wyposażenie, ...