Witam mam taki problem pali sie kontrolka zjazdu [pomaranczowa] abs i tc działa prawidłowo kable od wyłącznika na lewarku dobre po włączeniu nie zapala się zielona lampka na komp brak kontaktu z abs
witam ja mam taki sam problem i dokopałem sie do takiej wypowiedzi na innym forum cytat /////////Osobiście dzwoniłem do Land Rovera konkretnie w Bielsku-Białej. Chciałem się umówić na reset komputera. Podali mi gościa z serwisu a ten powiedział aby odpiąć obydwa kable od klem i zetknąć ze sobą. Jak tak zrobiłem coś pyknęło i mój błąd się skasował. Świecił mi error hdc. //// zaznaczam że nie próbowałem w ten sposób skasować ten błąd jesli ktoś mógłby potwierdzić bo tak do końca nie wiem czy to jest bezpieczne dla komputera czy coś sie nie popier.... Pozdrawiam
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nissan GT-R 2013 Dzięki wyższym osiągom, jeszcze lepszej stabilności jazdy przy wysokich prędkościach oraz lepszej kontroli prowadzenia, model GT-R z 2013 roku wyznacza nowe standardy dla samochodów wyczynowych. Najnowszy GT-R, zainspirowany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.