jak w temacie postu po otwarciu drzwi przez okolo 30 sek slychac pikanie wewnatrz auta. co ono oznacza. druga sprawa czy da sie ustawic zeby za jednym nacisnieciem na pilocie otwierania drzwi otwieraly sie obie strony i drzwi tylne. i jak to zrobic
mój mail to [email widoczny po zalogowaniu] a co jest nie prawidlowo bo przed przekladką bylo identycznie tylko że najpierwotwieraly sie drzwi prawe a teraz lewe.
Pierwszy japoński samochód z obręczami z lekkich stopów – 1967 rok Popularne alufelgi znano już w latach 20. XX wieku. Bezdyskusyjnie palmę pierwszeństwa dzierży tu Bugatti Type 35 z 1924 roku. Później stosowali je sporadycznie jako opcję różni producenci, np. Cadillac w modelu ...
Pikanie Panowie oznacza slaba baterie w pilocie. Wystarczy ja wymienic i po klopocie. I jeszcze jedno nalezy zrobic to w miare szybko bo pilot moze sie rozkodowac Pozdrawiam.
ja wymienilem sam. a baterie kupisz u zegarmistrza albo w jakis stoiskach z komorkami to taka zwykla plaska bateria. Nic sie nie powinno stac. tylko jak mowie w maire szybko Powodzenia
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.