Galant do sprawdzenia

19 Wrz 2016, 22:16

Witam panowie, mam do was prośbę o ocenę tego ogłoszenia. [link do oferty na Olx wygasł]
Widać krzywo dopasowaną maske, dodatkowo trochę poobijany i rdza z zewnątrz pojawia się, ale to mnie bardzo nie odstrasza. Szukam swojego pierwszego auta od 2 miesięcy i trafiłem na same zlomy, więc proszę o poradę czy warto wogole jechać go oglądać :p Słyszałem o felernych synchronizatorach w tych modelach i felernych panewkach, ale to jedyne co wiem. Na co zwracać uwagę ? Jak rozpoznać jakieś typowe usterki? Jeśli pojade to napewno bez SKP się nie obejdzie, ale pytanie czy warto wgl ruszać tyłek :p Więc prosze o porady i cenne wskazówki :) z góry dziękuję. Pozdrawiam :D
briard
Nowicjusz

Prawo jazdy: 30 12 2015
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Volkswagen zmienia plany dotyczące sportu samochodowego
    Marka Volkswagen zmienia swoje plany dotyczące aktywności w sporcie samochodowym. Od 2017 roku Volkswagen będzie koncentrował się na nowych technologiach oraz dyscyplinach angażujących klientów. Po czterech latach ...