W zasadzie wszędzie, bo samych portali motoryzacyjnych nie brakuje i na każdym możesz dać ogłoszenie dotyczące sprzedaży Twojego samochodu, w im więcej miejsc celujesz tym wyższa szansa że szybciej się sprzeda.
Ja niedawno kupiłem autko poprzez portal Lokalne Oferty. Wiadomo, że, jak chcesz sprzedać bądź kupić samochód, to warto przejrzeć kilka portali, ale ten wygląda solidnie.
Ja swoja Almerę z 2002 roku sprzedałem na Sprzedawacz.pl. Stała ze dwa tygodnie, ale w końcu trafił się zainteresowany kupiec. Mogę polecić. Szkoda było mi kasy na wystawianie ogłoszenia w płatnych serwisach. Aktualne ceny dodania ogłoszenia na allegro, olx czy gratce stanowią sporą wartość w stosunku do ceny tak starego samochodu.
Jak powinien zadbać o wzrok kierowca podczas jazdy samochodem? Zmęczenie wzroku dotyka większości z nas, codziennie serwujemy naszym oczom długie godziny przed ekranem komputera czy smartfona. Podobny wpływ na nasz wzrok ma intensywne obserwowanie drogi podczas pokonywania długiej trasy ...
Seat Leon - kompaktowy hatchback do miasta Najniższym spalaniem może poszczycić się Seat Leon z 1,6-litrowym silnikiem Diesla o mocy 115 KM i pięciobiegową, manualną skrzynią biegów. W mieście wynosi ono 4,6–4,7 l/100 km, w trasie 3,8–4,0 l/100 ...
Co z tego że darmowy jak mało kto tam zagląda, ogłoszenie żeby miało jakiś sens trzeba zamieszczać w miejscu w którym dotrze do jak największego grona użytkowników.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.