Golf II - spryskiwacz

10 Mar 2007, 21:01

heh mam problem z spryskiwaczem normalnie działał płyn przewody ok ale jak przy kierownicy ruszam do przodu |gałeczką| ti nie idzie :/// troche to wnerwia jak musze przetrzeć szyby a płyn nie leci mimo że pompka działa a przy kierownicy sie coś zwaliło://
mir123bych

• 10 Mar 2007, 21:57

musisz sie dobrac do tej "galki" przy kierownicy i zobaczyc co jest grane jesli mowisz ze wszystko inne jest ok to przyczyna tam gdzies musi byc
    Suzuki Forever :D
    Snagi
    Początkujący
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

23 Mar 2010, 22:39

witam, mam problem tego typu że moje spryskiwacze są podpięte pod światło przeciw mgielne, jak się z tym uporać?? bardzo proszę o pomoc
    michajlo
    Nowicjusz

Miejscowość: kłodzko

23 Mar 2010, 23:21

michajlo napisał(a):witam, mam problem tego typu że moje spryskiwacze są podpięte pod światło przeciw mgielne, jak się z tym uporać?? bardzo proszę o pomoc

Rozłącz to pozostawiając tylko światła lub spryskiwacz.Zamontuj dodatkowy włącznik
    i po ptokach... :!: :!: :mrgreen:
    Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
    Nie odpowiadam na PW.
    Migi60
    Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
    Prawo jazdy: 10 07 1979
    Auto: OPEL CORSA
    Silnik: 60KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2014
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpiecznie za kierownicą po dłuższej przerwie
      Czasem okoliczności życiowe sprawiają, że mimo posiadanego prawa jazdy żegnamy się na jakiś czas z możliwością prowadzenia samochodu. Niezależnie od tego, jak długo nie siedzieliśmy za kierownicą – kilka miesięcy czy ...