heh mam problem z spryskiwaczem normalnie działał płyn przewody ok ale jak przy kierownicy ruszam do przodu |gałeczką| ti nie idzie :/// troche to wnerwia jak musze przetrzeć szyby a płyn nie leci mimo że pompka działa a przy kierownicy sie coś zwaliło://
michajlo napisał(a):witam, mam problem tego typu że moje spryskiwacze są podpięte pod światło przeciw mgielne, jak się z tym uporać?? bardzo proszę o pomoc
Rozłącz to pozostawiając tylko światła lub spryskiwacz.Zamontuj dodatkowy włącznik
i po ptokach...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Bezpiecznie za kierownicą po dłuższej przerwie Czasem okoliczności życiowe sprawiają, że mimo posiadanego prawa jazdy żegnamy się na jakiś czas z możliwością prowadzenia samochodu. Niezależnie od tego, jak długo nie siedzieliśmy za kierownicą – kilka miesięcy czy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.