Witam, mam pytanie co do „gwarancji na auta z komisu” . Widze ze jest kilka firm ale jedna jest prawie wszedzie (nazwa na 3 litery, ale nie o to chodzi) interesuje mnie czy ktoś z was taka opcje wykupił lub miał styczność z taka oferta? Kominiarze nawijają makaron na uszy obiecując ze będę spa spokojnie bo wszystko co się stanie (w razie awarii) będzie bezgotówkowo naprawione. Czy rzeczywiście tak jest? Wierzyć w te słowa? Warto brać auto z 6lub 12-miesięczną gwarancja?Mógłby ktoś opisać jak to działa w razie awarii?
Ja mam to w swojej ofercie taką gwarancję. Generalnie rzecz biorąc jakby gwarant robił jakieś problemy to już by go pewnie nie było na rynku a firmy działają i chyba dobrze się mają. Decyzja należy do kupującego czy chce gwarancję czy nie .
Baryłka ropy naftowej i jednostka objętości Baryłka ropy naftowej to standardowa jednostka miary stosowana w przemyśle naftowym do określania ilości ropy naftowej. Jedna baryłka odpowiada 42 galonom amerykańskim lub około 159 litrom. 1 bbl (baryłka ropy naftowej) = ...
Benzynowe kombi segmentu C z pojemnym bagażnikiem Samochody segmentu C cieszą się w Polsce niesłabnącą popularnością. W pierwszym kwartale 2017 roku zarejestrowano – zgodnie z raportem PZPM – ponad 37 tys. takich pojazdów. Za wynik ten odpowiadają głównie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.