REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Coś mi tu nie pasuje z przebiegiem, rozumiem żeby głowica była robiona np. po przebiegu na LPG ok. 100tyś. km i więcej ale przy tak małym przebiegu? Coś tu jest nie tak może auto ma 180tkm?muchaboss napisał(a):Jestem laikiem, wybieram się obejrzec i30 2010 rok, 1,4 benz + gaz BRC zalozony w 2013, kupiony w Polskim salonie, 1 wlasciciel, ok 80 tys przebiegu, ( z wiekszych napraw na pewno glowica w 2018 byla robiona) to nie dziwne ze przy takim malym przebiegu ?? Pompa
Fiat na gazie zrobił tylko 30tkm przebiegu więc instalacja zwróciła się i dużo na niej nie zaoszczędził. Ja bym się skłaniał bardziej tej pozycji w Hyunadiu coś mi nie pasuje ten remont głowicy. Jak by miał taki remont zrobiony przy 200tkm to ok ale przy 80tkm dziwna sprawa.muchaboss napisał(a):Fiat Bravo 2012 rok, 1,4benz+gaz(2016 BRC zalozone) 90km, samochod 120tys przebiegu
skąd taka teoria? W tekście mowa o wersji 90KM i montażu instalacji przy 120kCichy77 napisał(a):Fiat na gazie zrobił tylko 30tkm przebiegu
no sam pomyśl - niecałe 80k przebiegu i już remont silnika? To nawet wyroby z FSO, w których wiadomo jak było z jakością, wytrzymywały ok 150kmuchaboss napisał(a):Czemu Fiat wygrywa ? przez ta głowice?