Hyundai I40 - czy warto

17 Lip 2016, 21:20

Szukam samochodu dla rodziny, znalazłem takie ogłoszenie czy warte zainteresowania? może ktoś jest z Radomia bo musiałbym z drugiego końca Polski jechać a nie chciałbym na darmo...
[link do oferty na Allegro wygasł]
nemoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 05 1999
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Hyundai Matrix
Silnik: 1.5 CRDI
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 2005

18 Lip 2016, 07:20

Radom - zagłębie handlarzy.
Odpowiedź: Nie jak masz daleko
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

18 Lip 2016, 13:50

Znalazłem jeszcze takie auto dla mojej rodziny, czy warte zainteresowania???
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
VIn: TMAD281AAEJ084304
nemoo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 05 1999
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Hyundai Matrix
Silnik: 1.5 CRDI
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 2005

18 Lip 2016, 14:51

Najprawdopodobniej po leasingu ale zobaczyć możesz. Szkoda, że 1,4, bo na trasy będzie za słaby szczególnie jak będziecie podróżować w komplecie. Zdecydowanie lepszy jest 1,6 120KM
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

18 Lip 2016, 19:44

W i40 kombi był jakiś problem z pękającymi słupkami dachowymi, jak poszukasz dobrze to znajdziesz temat (żeby nie wklejać linka do konkurencyjnego forum).
i30 - byś musiał wsiąść i się przejechać, jeździłem trochę i30-tką znajomej i dla mnie lewarek zmiany biegów za nisko położony (może to też trochę "efekt Mazdy" - bo ta akurat ma wysoko, ale niewygodnie się w i30 zmieniało).
Do tego masakryczny układ kierowniczy, bardzo sztuczny. Chociaż nie wiem jak to w tym z oferty, bo nie ma tutaj tej opcji wyboru 3 trybów układu (tam był Sport, Normal, Comfort), tutaj pewnie jest standardowo Normal. Jak ktoś na to nie zwraca za bardzo uwagi to samochód daje radę, ale jak ktoś zwraca to ... nie da rady.
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Mitsubishi Global Small to Mitsubishi Space Star w Europie
    W związku z niespodziewanymi kwestiami prawnymi, związanymi z prawami handlowymi do znaku "Mirage" w Europie, firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) zdecydowała o nadaniu nowej nazwy na Starym Kontynencie modelowi Global ...