Import auto z hiszpanii

26 Paź 2015, 17:13

W takim razie nie dziwię się, że straciłaś 2 tyś. €. Nie gniewaj się, jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, ale paradoksalnie dzięki takiej reakcji jesteś poza podejrzeniem. Nie mam zamiaru tłumaczyć, co ma język polski wspólnego z tematem, ocenią to już sami czytający. Pozdrawiam.
konradc1
Nowicjusz

Auto: skoda octavia
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

31 Paź 2015, 12:13

Ja też miałem kontakt z
" Bonita Núria
Préstamos Urgentes
Madrid,España
T/F: +34 911 883 758 "
Przedstawiła się jako osoba działająca na rzecz swojej firmy więc poprosiłem ją o numer NIF (Numero de Identificación Fiscal - odpowiednik naszego NIP) i kontakt się urwał :)
tłumacząc mi "The vehicle was reserved by someone else already, sorry for wasting your time."
Oprócz samochodu można sprawdzić też firmę za którą podaje się oszust. Legalna firma musi płacić VAT, posiada REGON oraz NIP.
Proszę bądźcie ostrożni i sprawdzajcie na różne sposoby. Polecam Google map.
Ogłoszenie znowu pojawiło się w Otomoto - Citroen DS4 za kwotę 23,100 na polskich numerach RDE-TY44.
jaszyn9
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 09 1988
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: fiat
Silnik: 1,9
Paliwo: Diesel

01 Lis 2015, 12:23

Dla zaintwresowaych mój ford

[link do Gratka wygasł]

Wcześniej był Łańcut teraz są Kielce.
konradc1
Nowicjusz

Auto: skoda octavia
Silnik: 2.0
Rok produkcji: 1999

12 Maj 2016, 12:57

Też się na nich natknąłem ale na GRATKA.pl Chrysler 300C czarny 2007r. 16000tyś zł rejestracja w Polsce na gościa Paweł Kiliński też kobitka Bonita Nuria i prawie bym łyknął ale pomyślałem sobie że jest przecież Google Street i lecę sobie do Saragossy a tam o dziwo jakaś szopka na przeciw stadionu jakiegoś. Wydało mi się coś podejrzane i okazało się że w Saragossie siedzi rezydent z mojej firmy znalazłem namiary i zadzwoniłem koleś zgodził się podskoczyć do tej firmy podałem mu adres i okazało się że nic takiego nie istnieje pod tym adresem telefon nie działał ale kontakt mailowy był. Zaproponowałem im że przylecę do nich osobiście i odbiorę samochód bo przecież to mniejsza połowa ceny to i tak się opłacało koleś by mnie odebrał itd. ale najpierw podejdzie do nich mój znajomy który mieszka w Saragossie i w tedy kontakt się urwał zero odpowiedzi itd.
Wniosek jeden jak tylko coś nie pewnego przestać drążyć i szukać okazji bo takich na pewno nie ma chyba że okazja na utratę kupę kasy taka znajdzie się sama. :no:
YAPOON
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 01 1996
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Chrysler Sebring III
Silnik: 2,7
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjny uBox - samochód generacji Z
    Toyota i zespół studentów Uniwersytetu Clemson przedstawili uBox, samochód koncepcyjny zaprojektowany z myślą o młodych właścicielach start-upów. Współpraca uczelni z dużym partnerem biznesowym ...