Witam czy ktoś z was ma może instrukcję obsługi ford focus cmax mk2? Ja przeglądałem już nie wiem ile i żadna jakoś nie pasuje? Rocznik 2006. Co najlepsze po wpisaniu nr VIN pokazuje że niema dla tego modelu instrukcj !?
To nie wpisuj po VIN na stronie forda tylko wybierk i dalej swój model to znajdziesz instrukcję w HTMLu dostępną online tu masz do niej link http://www.fordservicecontent.com/Ford_ ... Market=POL sprawdziłem i jest to instrukcja do twojego modelu więc spokojnie możesz z niej korzystać.
Tą pobrałem już wcześniej bo kiedyś ją przeglądałem może i pasuje chyba najlepiej aczkolwiek np: schemat bezpieczników nie ten bo mam inny przez to może niemogłem znaleźć ? Mój schemat i skrzynka bezpieczników w moim aucie jest 2004-2011 tak pisze i akurat to się zgadza! A co do takiej instrukcji obsługi to wyświetla się to co wyświetla ! Chyba że zmieniana była skrzynka to by wyjaśniało!
Tory testowe Toyoty Prototyp każdego modelu Toyoty pokonuje co najmniej milion mil, nim trafi na taśmę produkcyjną. Większość testów odbywa się na torach w Belgii, Japonii i USA. Przedstawiamy miejsca, gdzie auta Toyoty są poddawane ekstremalnym ...
Jak prawidłowo siedzieć za kierownicą i jak się ubierać? Bezpieczeństwo ruchu drogowego zależy w sposób szczególny od tego, czy kierowca jest w stanie odpowiednio sprawnie reagować na to, co dzieje się na drodze. Dlatego tak ważna jest jego pozycja za kierownicą. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.