Instrukcja obsługi Ford Focus Cmax MK2

19 Mar 2020, 21:50

:no: Witam czy ktoś z was ma może instrukcję obsługi ford focus cmax mk2? Ja przeglądałem już nie wiem ile i żadna jakoś nie pasuje? Rocznik 2006. Co najlepsze po wpisaniu nr VIN pokazuje że niema dla tego modelu instrukcj !?
roman7893
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
  • 20 Mar 2020, 15:25

To nie wpisuj po VIN na stronie forda tylko wybierk i dalej swój model to znajdziesz instrukcję w HTMLu dostępną online tu masz do niej link http://www.fordservicecontent.com/Ford_ ... Market=POL sprawdziłem i jest to instrukcja do twojego modelu więc spokojnie możesz z niej korzystać.
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!

20 Mar 2020, 16:03

Tą pobrałem już wcześniej bo kiedyś ją przeglądałem może i pasuje chyba najlepiej aczkolwiek np: schemat bezpieczników nie ten bo mam inny przez to może niemogłem znaleźć ? Mój schemat i skrzynka bezpieczników w moim aucie jest 2004-2011 tak pisze i akurat to się zgadza! A co do takiej instrukcji obsługi to wyświetla się to co wyświetla ! Chyba że zmieniana była skrzynka to by wyjaśniało!
    roman7893
    Nowicjusz

Zdjęcia: 2
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tory testowe Toyoty
      Prototyp każdego modelu Toyoty pokonuje co najmniej milion mil, nim trafi na taśmę produkcyjną. Większość testów odbywa się na torach w Belgii, Japonii i USA. Przedstawiamy miejsca, gdzie auta Toyoty są poddawane ekstremalnym ...