Jak Dojechać na parking P16 koło lotniska okręcie?

10 Sie 2016, 13:05

Witam, słyszałem o tanim parkingu koło lotniska okręcie i nie wiem jak tam dojechać. Nie mieszkam w warszawie i słabo się orientuję, a pod koniec tygodnia mam ważny lot do Londynu, właśnie z Okręcia. Wiecie jak tam może dojechać od strony Wrocławia?
F1 FAN
RC Auto Fant
Janik
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

11 Sie 2016, 14:09

Od strony Wrocławia najlepiej będzie jak dojedziesz sobie (wiem bo przejeżdżam tamtędy co najmniej 2x w tygodniu) do dobrze abyś z Alei Krakowskiej zjechał sobie na ulicę Godebskiego, w nawigacji sobie wpiszesz to nie pobłądzisz. A tam masz już rozstawione oznaczenia jak dokładnie dojechać do samego parkingu.
stig01
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2007
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

11 Sie 2016, 15:39

Dobra dzięki, własnie to sprawdzam w nawigacji. A jak później dostać się stamtąd na lotnisko?
F1 FAN
RC Auto Fant
Janik
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

12 Sie 2016, 14:52

Ja ja tam parkowałem to na lotnisko i z lotniska przewieźli mnie busem bezpłatnie. Jak znajdę jakieś informacje to podeślę.
stig01
Nowicjusz

14 Sie 2016, 21:33

No tak jak mówiłem, masz bezpłatnego busa.
stig01
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wymienić samemu koło w samochodzie osobowym?
    Sprawna wymiana koła w samochodzie wymaga pewnej praktyki, ale dobrym punktem wyjścia może być teoretyczne opanowanie tej operacji. Co jest niezbędne i w jakiej kolejności należy wykonywać poszczególne czynności? Wyjaśniamy ...