JAk jechać ? hehe

24 Lut 2008, 17:15

ohooo ... jaki temat... od razu przypomniały mi sie czasy kiedy byłem w twoim wieku i uczyłem sie jeździć choć to było nie dawno bo do prawka jeszcze trochę brakuję:D Mnie dziadek nauczył jeździć, potem od drugiego dziadka na wsi brałem furę i śmigałem sam(Peugot 305- nie zapomnę tej fury), (wujek sprowadza fury) jak juz umiałem to z bracia fajnymi furami dawali mi jeździć (miałem 13 lat to jak wsiadłem do BMW to z zachwytu biegu wrzucić nie mogłem)ma mama mi od roku daje furę dopier ;P
Życzę powodzenia bo jazda samochodem to zajebista sprawa :D
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Nie mam

24 Lut 2008, 21:30

Najwspanialsze uczucie :D
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor

25 Lut 2008, 09:32

No nie ma nic lepszego niż jazda porządnym samochodem
Jest ryzyko, jest zabawa...
Smakoszek
Aktywny

Miejscowość: WPN

25 Lut 2008, 20:35

Zrobiłem narazie jakieś 6tys km, i bardzo chce mi się jeździć, przemierzać nowe kilometry. Wiele osób ma tak, że np lubią jeździć ale tylko pom ieście, bo jak siedzą już w samochodzie powyżej godziny to bolą ich pewne części ciała i im się nudzi. Ja tam takiech problemów nie mam :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Lut 2008, 15:54

albo tak łatwiej u efektowniej
1. wciskasz sprzęgło
2. wrzucasz jedynke
3. gaz do dechy
4.i puszczasz sprzęgło w miare szybko

kilka razy i sprzęgiełko powinno byc ładnie usmarzone ;)
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

29 Lut 2008, 10:41

...nie powinniście mu pomagać... tak jak ktoś wcześniej powiedział: Jedynie pod nadzorem osób dorosłych... Nie boicie się o niego?? :| toż chłop jeszcze w rów wpadnie... ;>
14 lat to za mało... :| Rozumiem na kolanach u wujka... ale nie powinno się dawać DZIECIOM pełnej kontroli nad autem... poprostu sobie nie poradzą z tym.
A co do mnie ja usiadłem pierwszy raz za kółko w wieku 17 lat... To był jedyny raz kiedy nielegalnie siedziałem za kierownicą. następnie już miałem jazdy w aucie z literką L.
To wystarczyło by zdać za pierwszym razem. :P
jazda
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryfikacja według Toyoty
    Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...

29 Lut 2008, 14:47

Jak głupi (bez obrazy :) ) i chce próbować to niech próbuje...coś mu się stanie odpowie on sam lub rodzice...
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Cze 2008, 09:57

Racja, chce chłopak pomocy to ją ma, a sam odpowiada za swoje czyny, no i rodzice też użyczając samochodu. Ja tam go na sumieniu nie będe miał ;P
Jest ryzyko, jest zabawa...
Smakoszek
Aktywny

Miejscowość: WPN