Cześć, mam w swojej Audi A4 B6 Concerta II, chcę go wymienić na niefabryczne, które już zakupiłem Sony DSX-A210UI, kupiłem przelotke ISO prawdopodobnie niepotrzebnie.
Połączyłem wszystkie kable ale zostały mi dwie szerokie wtyczki wychodzące z instalacji auta, których nie mam gdzie podłączyć (Zdjęcia nr 1) , pewnie kwestia przelotki którą źle dobrałem.
I jeszcze kwestia anteny oraz jeszcze jednej małej wtyczki którą, nie wiem za bardzo jak podłaćżyć (wszystko na Zdjęciu nr 1)
Czy ktoś może mi podesłać linka do aukcji z odpowiednią przelotką? Ponieważ grzebie i grzebie w internecie i nie wiem w końcu już jaka powinna być.
Oraz jak podłączyć Antene i te mniejszą wtyczkę ? Na zdjęciu nr 3 nowe radio.
Temat stary ale nikt nie odpowiedział więc napisze że do podłączenia nieoryginalnego radia wystarczą kostki ISO te dwie mniejsze tam w jednej jest zasilanie a w drugiej głośniki plus antena. Pozostałe dwie kostki z tego radia to jedna do sterowania telefonem, nawigacją itd. a druga do FISa. Załączam schemat kostki żeby było widać co do czego
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Toyota Arizona Proving Ground (TAPG) - tor testowy Toyoty w USA Przez 300 dni w roku świeci tu słońce. W sierpniu średnia temperatura osiąga 41°C, lecz i upały 48°C nie są rzadkością. Przez kilkanaście najchłodniejszych dni w roku termometr wskazuje 12 stopni powyżej zera. W rozgrzanym ...
Kia Picanto - samochód do miasta W Polsce do Kia Picanto należy nieco ponad 9 proc. rynku. Produkowany od 2003 roku, mały "Koreańczyk" doczekał się trzech generacji. Najnowszą wprowadzono w 2017 roku. Pod maską Picanto może się znaleźć jeden z dwóch ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.