REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
judi34 napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam ogromny problem... ( zapewne jak 142 strony pozostałych użytkowników) Poprzez rozłączenie akumulatora, radio domaga się ode mnie jakiegoś kodu, którego nie posiadam... poprzedni właściciel nieosiągalny, a mnie znudziło się już słuchanie tych fałszywych dźwięków pioesenek śpiewanych przez współtowarzyszy podróży...
Jako, że są święta być może i mnie się trafi jakiś prezent w postaci kodu do radia... nieśmiało więc podaję serię: 6000NE M598791... Pozdrawiam
judi34 napisał(a):hurraaadziękuje bardzo, to najlepszy prezent jaki dostałam pod choinkę
nie mam już odwagi...ale do odważnych świat należy... mam jeszcze jedną prośbę...na zmianę dostałam drugie radio,które w tej chwili zostało mi podłączone ale też nie mam do niego kodu model 3000 Traffic seria: M017293 wiem, wiem może to "drobne" nadużycie, ale w końcu są święta... (dobra wymówka:razz:)
lukaszmondeo1 napisał(a):Witam wszystkich, pls o pomoc podobnie jak reszta uzytkownikow,
Rozłączyłem klemy i potrzebuje kod do radia ford
seria M159263
dziekuje i pozdrawiam
kaisielo napisał(a):Witam,
Potrzebuję pomocy w rozkodowaniu radia:
MODEL: 6000 NE
serial no: M035595
Pittro napisał(a):lukaszmondeo1 napisał(a):Witam wszystkich, pls o pomoc podobnie jak reszta uzytkownikow,
seria M159263
dziekuje i pozdrawiam
6130
lukaszmondeo1 napisał(a):Pittro napisał(a):lukaszmondeo1 napisał(a):Witam wszystkich, pls o pomoc podobnie jak reszta uzytkownikow,
seria M159263
dziekuje i pozdrawiam
6130
skad mam wziac cyfre zero na panelu radia?