REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
elektron1234 napisał(a):SlawkoRowski napisał(a):Szukam kodu do 6000DE seria M014091 ys7f-18c815-aa
Prosze 0581
Michał napisał(a):Kolego musisz podać numer seryjny radia, a wtedy będzie można coś poprobować...
grzegorz1959 napisał(a):Michał napisał(a):Kolego musisz podać numer seryjny radia, a wtedy będzie można coś poprobować...
jestem tu po raz pierwszy..witam,mam gorącą prośbę o podanie kodu do radia rds 4000
ford focus M038892......adres email [email widoczny po zalogowaniu]...z góry dziękuję ..służe informacjami na temat toyota carina,daihatsu charade gt ti...pozdrawiam...
Lynx222 napisał(a):grzegorz1959 napisał(a):Michał napisał(a):Kolego musisz podać numer seryjny radia, a wtedy będzie można coś poprobować...
jestem tu po raz pierwszy..witam,mam gorącą prośbę o podanie kodu do radia rds 4000
ford focus M038892......adres email [email widoczny po zalogowaniu]...z góry dziękuję ..służe informacjami na temat toyota carina,daihatsu charade gt ti...pozdrawiam...
kod 5351
darek200 napisał(a):Dzięki wprowadzam ale nie działa w czym może być problem.
eyeless napisał(a):Witam wszystkich. Mam podobny problem. Kupiłem Forda Focusa 1.6 TDCI z 2005 r. Auto było wcześniej sprowadzone z Niemiec. Niestety po podłączeniu akumulatora, który wcześniej padł rozkodowało mi się radio. Poprzedni właściciel też nie ma do niego kodu więc jestem w kropce
Radio jest fabryczne. Podaję serial no: V 027122, model single CD KW 2000.
Ktoś podpowie mi ten kodzik? Albo chociaż gdzie go szukać?
Z góry dzięki za okazaną pomoc.