Witam. Mam dziwny problem związany z moim autem Renault 19 rocznik 1991silnik 1.4 GTR. Nie mogę odpalić mojego auta, nie wiem z jakiej przyczyny. Jaki może być tego powód ? Proszę o pomoc.
Brak iskry, nie dostaje paliwa(pompa lub filtr), a co do braku iskry, to nie wiem kiedy swiece wymieniales, w jakim stanie masz przewody WN, moze tez to wina cewki czy aparatu zaplonowego.
Japońskie odpowiedniki słynnych Lexusów. Znasz wszystkie? Luksus niejedno ma imię. Lexus też. Japońska marka weszła na rodzimy rynek dopiero w 2005 roku, więc przez ponad półtorej dekady jej samochody były w Japonii oferowane ze znaczkiem Toyoty. Przedstawiamy najważniejsze ...
R5 Turbo 3E - auto stworzone do driftu R5 Turbo 3E łączy w sobie ultratechniczny design i wybujałe formy z licznymi odniesieniami do sportu samochodowego oraz do świata gier wideo. Takie połączenie przenosi showcar w sferę nowoczesności i technologii na pograniczu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.